search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Ο Κώστας Μανωλάς στα γραφεία του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκε από τον κόσμο (Photos)

16.12.2021 19:19
kostas_manolas1

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μανωλάς, με τον Έλληνα στόπερ να φτάνει στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του στην ομάδα.

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον Κώστα Μανωλά. Περισσότεροι από 300 οπαδοί των Πειραιωτών περίμεναν τον έμπειρο αμυντικό στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου πήγε προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την επιστροφή του στους Πειραιώτες μετά από επτάμισι χρόνια στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρόμα και της Νάπολι.

Ο Μανωλάς έγινε δεκτός εν μέσω αποθέωσης από τους φίλους των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι έκαναν τη νύχτα-μέρα με τα καπνογόνα που άναψαν.

Μάλιστα, συμμετείχε ενεργά στο… πάρτι κι ο ίδιος καθώς τραγούδησε συνθήματα σηκώνοντας ένα κασκόλ του Ολυμπιακού. Λίγο αργότερα βγήκε ξανά έξω φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού προκειμένου να υποδεχτεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσήλθε για τις υπογραφές.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Με PCR 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών η είσοδος στην Ελλάδα

Καιρός-κακοκαιρία «Κάρμελ»: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας – Πού θα «χτυπήσει» το κύμα ψύχους (Photos/Videos)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγή εναντίον του από τους Ράδιο Αρβύλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50