search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:52
MENU CLOSE

Κρις Νοθ: Για δυο βιασμούς κατηγορείται ο Mr. Big του «Sex and the City» (Video)

17.12.2021 11:52
chris-noth-new

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Κρις Νοθ από δυο γυναίκες, με τον ίδιο να κάνει λόγο για συναινετικές συνευρέσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ο πρωταγωνιστής του «Sex and the City» κακοποίησε σεξουαλικά δύο γυναίκες, το 2004 και το 2015.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ, οι δύο γυναίκες που δεν κατονομάζονται, καθώς χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν από τον ηθοποιό στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, το 2004 και το 2015 αντίστοιχα.

«Με βίασε στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες» 

Η μία από τις γυναίκες, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ζόι», ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον ηθοποιό σε ηλικία 22 ετών, το 2004, ενώ εργαζόταν για μια εταιρεία που συνεργαζόταν με διασημότητες.

Όπως υποστηρίζει, εκείνος τη φλέρταρε και της άφηνε μηνύματα στον τηλεφωνητή, ενώ την είχε προσκαλέσει στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε.

Έπειτα, χρησιμοποιώντας ένα βιβλίο που τάχα … ξέχασε στην πισίνα, ο Νοθ προσκάλεσε την κοπέλα στο δωμάτιό του.

Όπως δήλωσε στο Hollywood Reporter η Ζόι, όταν πήγε στο δωμάτιό του ο Νοθ τη βίασε μπροστά σε ένα καθρέφτη.

Εκείνη του φώναζε «όχι» αλλά εκείνος συνέχιζε και όταν του είπε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό, εκείνος απλά… γέλασε.

Η κοπέλα είπε ότι τον κατήγγειλε τώρα, γιατί δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση της μητέρας της, η οποία βιάστηκε σε νεαρή ηλικία και αργότερα πεθαίνοντας από καρκίνο σκεφτόταν ότι δεν βρήκε ποτέ τη δικαίωση.

Η δεύτερη γυναίκα, η «Λίλι», ήταν σερβιτόρα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης όταν ο Νοθ της ζήτησε να βγουν ραντεβού, το 2015.

Αργότερα, η ίδια πήγε στο διαμέρισμά του και πριν το καταλάβει έκαναν σεξ σε μια καρέκλα – με την κοπέλα να «νιώθει ότι την βίασαν».

Οι δύο περιγραφές έχουν κοινά στοιχεία αν και προέρχονται από δύο κοπέλες που δε γνωρίζονται μεταξύ τους. Και οι δυο κάνουν λόγο για έναν άνδρα ο οποίος χρησιμοποιούσε τη… φήμη του με σκοπό να επιβληθεί σεξουαλικά. 

Κρις Νοθ: Τι απαντά στις καταγγελίες

«Οι κατηγορίες σε βάρος μου από άτομα που συνάντησα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Το “όχι” σημαίνει πάντα “όχι” και αυτή είναι μια γραμμή την οποία δεν περνώ. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας:

«Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθείς για το χρονικό διάστημα που εμφανίζονται αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω στα σίγουρα γιατί εμφανίστηκαν τώρα, όμως ξέρω αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες»

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Όταν τον είχα γνωρίσει, κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σεξ που κάνει» (Video)

Μιχάλης Ιατρόπουλος στην Αννίτα Πάνια: «Η μητέρα μου με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της» (Video)

Μαντώ: «Αρρώστησα από τις εξαντλητικές δίαιτες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07