search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:00
MENU CLOSE

Μιχάλης Ιατρόπουλος στην Αννίτα Πάνια: «Η μητέρα μου με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της» (Video)

17.12.2021 08:59
iatropoulos-michalis-new

Για την απώλεια της μητέρας του και το μεγάλο κενό που δημιούργησε στη ζωή του μίλησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά», ο ηθοποιός εξιστορεί τις τελευταίες συγκινητικές στιγμές με τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη.

Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε, και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις» δήλωσε συγκινημένος.

Διαβάστε επίσης:

Μαντώ: «Αρρώστησα από τις εξαντλητικές δίαιτες» (Video)

Δούκισσα Νομικού: «Δεν με φλερτάρουν πια»

Μπρους Σπρίνγκστιν: Το «βάρος του σε χρυσό» πούλησε στη SONY για τα πνευματικά δικαιώματά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:59