search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:09
MENU CLOSE

Λάκης Λαζόπουλος: Στο σύμπαν των podcast από χθες και κάθε Πέμπτη

17.12.2021 10:41
lazoopoulos_new

Ο Λάκης Λαζόπουλος διευρύνει το ψηφιακό αποτύπωμα του μέσα από τη συνεργασία που έχει με το News247.

Από χθες και κάθε Πέμπτη θα υπάρχει πρόσβαση από τις ψηφιακές πλατφόρμες Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts στα podcast του πολυπράγμωνα καλλιτέχνη.

Η μετάδοση είναι πολυφωνική και άρα πολυπρόσωπη. Διότι μαζί με το Λαζόπουλο επιστρέφουν μαζί του και οι γνώριμες φωνές των διαχρονικά αγαπημένων χαρακτήρων του.

Το αιχμηρό πολιτικό σχόλιο, η ανελέητη σάτιρα και όσα συμβαίνουν ανάμεσα στις γραμμές της επικαιρότητας μπαίνουν στο podcast «Στο Στόμα του Λάκη».

Στην έναρξη της πρεμιέρας δίνει εξήγηση για την επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετο του πολιτικού, σε σχέση με το δικό του όνομα ως συστατικό της νίκης: «Ανδρου-λάκης». Προσπάθησε να δει και να ερμηνεύσει κινήσεις τί μπορεί να σημαίνουν αυτές στην «επόμενη μέρα» του κόμματος.

Δεν άφησε ασχολίαστη την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από το ριάλιτι «Η φάρμα», με σπόντες από εδώ και από εκεί στον Γιώργο Παπανδρέου, έπιασε στο στόμα του και τους διαβόητους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και πέρασε στο τραγικό φαινόμενο των γυναικοκτονιών, μέσα από την ενότητα που φέρει τον τίτλο «Το λεξικό του Λάκη».

Και επέστεψε έστω στιγμιαία στο χώρο της τηλεόρασης σχολιάζοντας τα παράδοξα της και συνέχισε με σχόλιο για την παραλίγο μονιμοποίηση 4.000 παπάδων από την κυβέρνηση- «στους 100 Έλληνες οι οκτώ είναι παπάδες», είπε. Δεν προσπέρασε βέβαια το ζεϊμπέκικο του ΓΑΠ (με μουσική υπόκρουση τη «Συννεφιασμένη Κυριακή») μετά την ήττα του.

Η πλούσια Μήτσι σατίρισε το παραλήρημα του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη «Φάρμα» αλλά  έπιασε στο στόμα της και την Γιάννα Αγγελοπούλου αποκαλώντας την κυρία Ραφάλ «επειδή αναχαιτίζει το χρόνο».

Κι έπειτα βγάζει ηχητικό του Άδωνι Γεωργιάδη για τα συγχαρητήρια που του έδωσε φίλο του από το Άμστερνταμ λέγοντας του μάλιστα «τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα ούτε στον ύπνο μας». Το άφησε έτσι.

Κι ύστερα στο podcast ακούστηκε η κομμώτρια Μήτσι στο λεωφορείο που είχε τον τρόπο της με τους αντιεμβολιαστές, ενώ αμέσως μετά βγήκε στον αέρα ο Τζίμης που είναι πλέον και ινφλουενσερ. «Πληρώνεσαι για να τα ξύνεις», είπε ο Τζίμης.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Κιούσης: Ευχαριστούμε την κυβέρνηση που βλέπει «Ράδιο Αρβύλα» και παίρνει ιδέες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγή εναντίον του από τους Ράδιο Αρβύλα

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κυριάκος δέχεται αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Ακύλα – Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50