search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:23
MENU CLOSE

Χρήστος Κιούσης: Ευχαριστούμε την κυβέρνηση που βλέπει «Ράδιο Αρβύλα» και παίρνει ιδέες

16.12.2021 19:23
kiousis_new (3)

Μάλλον σαν ειρωνεία μπορεί να εκληφθεί ένα «τιτίβισμα» του συντελεστή του «Ράδιο Αρβύλα» Χρήστου Κιούση, αναφορικά με τις εξαγγελίες του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, που έθεσε στο τραπέζι το ζήτημα της αυστηροποίησης των ποινών για πράξεις όπως το revenge porn.

Ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής διατύπωσε ευχαριστίες για την κυβέρνηση «που παρακολουθεί #radioarvyla και παίρνει ιδέες για τον εξορθολογισμό του νομικού πλαισίου», επισημαίνοντας ότι «είναι μια νίκη κι αυτή», μετά τον σάλο που έχει προκύψει με τις καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Ευχαριστούμε την Ελληνική Κυβέρνηση που παρακολουθεί #radioarvyla και παίρνει ιδέες για τον εξορθολογισμό του νομικού πλαισίου. Είναι μια νίκη κι αυτή…
@ant1tv»
.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης : «Τον θεωρούσα και εκτός δουλειάς, μπαμπά μου» είπε η Σοφία Πανάγου

Τζένιφερ Λόπεζ: Δυσαρεστημένη από τις δηλώσεις του Μπεν Άφλεκ και το «κατηγορώ» στην πρώην σύζυγό του – Αντιδράσεις και στο twitter

Μαρίνα Πατούλη για «ειδύλλιο» με Χολέβα: «Είμαι ελεύθερη και να θεωρηθεί κάτι δεν είναι ποινικό αδίκημα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:22