search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 11:26
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Δυσαρεστημένη από τις δηλώσεις του Μπεν Άφλεκ και το «κατηγορώ» στην πρώην σύζυγό του – Αντιδράσεις και στο twitter

16.12.2021 16:32
LOPEZ-AFFLECK

Δυσαρεστημένη δηλώνει η Τζένιφερ Λόπεζ μετά τις δηλώσεις του Μπεν Άφλεκ σχετικά με τον αλκοολισμό αλλά και τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Ουσιαστικά ο σύντροφός της σε συνέντευξη του υποστήριξε ότι το έριξε στο ποτό εξαιτίας του γάμου του με την Τζένιφερ Γκάρνερ και μάλιστα αν παρέμενε σε αυτόν τον γάμο, ίσως θα ήταν ακόμα αλκοολικός.

Στο παρελθόν, ο ίδιος είχε μιλήσει ξανά για τον εθισμό του στο αλκοόλ, αφού οι παπαράτσι τον είχαν εντοπίσει ουκ ολίγες φορές να μπαινοβγαίνει σε κέντρα απεξάρτησης. Ωστόσο, ποτέ δεν αναφέρθηκε στην αιτία του προβλήματός του.

Στη συνέντευξη στον Χάουαρντ Στερν, ο Μπεν Άφλεκ ουσιαστικά αποκάλυψε ότι ένιωθε παγιδευμένος στον γάμο του και πως ένας λόγος που δεν έφευγε ήταν τα παιδιά του.

Βέβαια, τα λόγια του έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, όπως είναι φυσικό, μιας και η Τζένιφερ Γκάρνερ ήταν εκείνη που στεκόταν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και τον φρόντιζε ή τον υποστήριζε στην προσπάθειά του για απεξάρτηση. Τουλάχιστον, αυτά δήλωνε και ο ίδιος κάποια χρόνια πριν.

«Ένας από τους λόγους που άρχισα να πίνω, ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος. Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να βάλω τέλος σε αυτόν τον γάμο λόγω των παιδιών μου, αλλά ήμουν δυστυχισμένος, οπότε τι έπρεπε να κάνω; Αυτό που έκανα τότε ήταν το εξής: έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι και κοιμόμουν στον καναπέ, κάτι που δεν ήταν λύση. Και οι δύο είχαμε την αίσθηση ότι είμαστε κακό παράδειγμα ζευγαριού στα παιδιά μας. Κάναμε το καλύτερο δυνατό. Όσο δυσκόλευε ο γάμος, τόσο περισσότερο έπινα», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του.

Δυσαρεστημένη η Τζένιφερ Λόπεζ

Οι δηλώσεις του πάντως δυσαρέστησαν την τωρινή σύντροφό του, Τζένιφερ Λόπεζ. Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στο Page Six, η τραγουδίστρια είναι πολύ αναστατωμένη από τα γεγονότα.

«Δεν θέλει να αναμιχθεί σε όλο αυτό. Βγαίνει μαζί του και ξαφνικά, νιώθει υπεύθυνη ή ότι την παίρνει κι εκείνη η μπάλα για όσα είπε για την πρώην σύζυγό του. Εξάλλου και η ίδια έχει έρθει κοντά στη Τζένιφερ Γκάρνερ. Την έχει γνωρίσει κι εκείνη και τα παιδιά της και προσπαθεί να έρθει κοντά τους, ώστε να είναι σαν οικογένεια. Ήταν τραγικό αυτό που έκανε ο Μπεν, πολύ επιπόλαιο εκ μέρος του», δήλωσε η πηγή.

Αντιδράσεις στο Twitter

Oι δηλώσεις του Μπεν Άφλεκ περί εθισμών αλλά και για την πρώην σύζυγό του, δεν άφησαν ασυγκίνητους και τους χρήστες του Twitter.

«Κατηγορείς τη γυναίκα σου γιατί έπινες. Μα έπινες και πριν τη γνωρίσεις!» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, με έναν άλλο να λέει «το να μιλάς έτσι για τη μητέρα των παιδιών σου δεν σε τιμά». 

Άλλοι τόνισαν το γεγονός πως η ηθοποιός τον βοήθησε, παρά το ότι είχαν πάρει διαζύγιο, να παρακολουθήσει το πρόγραμμα απεξάρτησης, ενώ πολλοί σημείωσαν πως εκείνος ήταν που είχε παράλογη συμπεριφορά στον γάμο. «Ήταν εθισμένος πριν γνωρίσει την Γκάρνερ και όλοι το ξέρουμε. Μάλιστα, την απάτησε και με την νταντά, σωστά;».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα γίνω πατέρας για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του (Video)

Benedict Cumberbatch: Πένθος για τον ηθοποιό – Πέθανε η αδελφή του

Νέο επεισόδιο με τη Σάσα Σταμάτη: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος την έδιωξε… διακριτικά από την παράσταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 11:25