search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:29
MENU CLOSE

Κρις Νοθ: Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από τον «Mr Big» (Video)

18.12.2021 20:01
chris-noth-new

Νέες κατηγορίες προέκυψαν για τον Κρις Νοθ, γνωστό για τον ρόλο του ως Mr Big στο «Sex and the City». Μετά το δημοσίευμα του Hollywood Reporter πως ο Αμερικανός ηθοποιός, κακοποίησε σεξουαλικά δύο γυναίκες, το 2004 και το 2015, άλλη μια γυναίκα τον κατηγορεί για κακοποίηση το 2010.

Αρχικά, δύο γυναίκες ήρθαν σε επικοινωνία με το «The Hollywood Reporter» με μήνες διαφορά μεταξύ τους και ισχυρίστηκαν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον «Mr. Big». Παράλληλα τόνισαν ότι ήταν δύσκολο για εκείνες να βλέπουν τα διαφημιστικά σποτ για τη συνέχεια του Sex & the City, «And Just Like That». Όπως ισχυρίστηκαν τα περιστατικά συνέβησαν στο Λος Άντζελες το 2004 και στη Νέα Υόρκη το 2015, αντίστοιχα.

Η μία από τις γυναίκες, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Zoe», τόνισε πως το 2004 που τον γνώρισε , ήταν 22 χρονών και εργαζόταν για μια εταιρεία που συνεργαζόταν με διασημότητες. Υποστήριξε ότι εκείνος την προσκάλεσε στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε και αργότερα την φίλησε και έκανε σεξ μαζί της παρά τη θέλησή της. Η Δεύτερη, η «Λίλυ» ήταν σερβιτόρα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης όταν ο Noth τής ζήτησε να βγουν ραντεβού, το 2015.Αργότερα πήγε στο διαμέρισμά του και έκαναν σεξ αλλά έφυγε αισθανόμενη «σαν να την έχουν βιάσει».

Μέσα από δήλωση του, ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι για αυτόν «το όχι σημαίνει πάντα όχι». Παράλληλα χαρακτήρισε ψευδή τα συγκεκριμένα περιστατικά και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο βγήκαν τώρα στην επιφάνεια.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, έρχονται νέες καταγγελίες στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το «Daily Beast», μια γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Άβα, ανέφερε πως ο ηθοποιός την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία. «Η ιστορία αυτή είναι πλήρως κατασκευασμένη και οι φερόμενες κατηγορίες περιγράφονται σαν ένα κομμάτι κακής επιστημονικής φαντασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Κρις, δεν έχει και ούτε ποτέ θα ξεπεράσει εκείνη τη γραμμή» ανέφερε μάνατζέρ του στο People.

Όπως καταγγέλλει η Άβα, είχε προσληφθεί ως σερβιτόρα στο Da Marino, ενώ κάποια βράδια, όταν είχε ζωντανή μουσική, τραγουδούσε στο εστιατόριο. «Δεν θυμάμαι λεπτομερώς πόσες φορές μιλήσαμε, αλλά ήταν με μεγάλη οικειότητα και μια νύχτα είπε στο αφεντικό μου πως θα τραγουδούσαμε μαζί, παρότι δεν είχα πιάσει βάρδια ακόμα».

Μετά το σόου, η Άβα ισχυρίζεται πως εκείνη κι ο Νοθ «μίλησαν για την καριέρα της και την πόλη καταγωγής της, το Τορόντο» σε τραπέζι, ενώ εκείνος επανειλημμένως την τραβούσε κοντά του και «την πίεζε πάνω στη στύση του». Στο τέλος της βάρδιάς της, όπως λέει, κι ενώ πήγαινε να πληρωθεί, ο Νοθ την ακολούθησε και την έσπρωξε σε ένα γραφείο, τη φίλησε και τη βίασε με τα δάχτυλα. «Ήλπιζα τόσο να τελειώσει εκεί» πρόσθεσε η Άβα, λέγοντας πως προσπάθησε να τον σπρώξει μακριά.

«Το σώμα μου πόναγε το πρωί. Δεν άκουγε όχι, αλλά με άκουσε όταν του είπα όχι εδώ και τον έπεισα να βρεθούμε αλλού». Ο ίδιος της έστειλε μήνυμα από το σπίτι του και της ζητούσε τη διεύθυνσή της, αλλά εκείνη δεν του απάντησε ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Πόλο: Τα πήρε όλα ο Ολυμπιακός – Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το Super Cup

Κακοκαιρία «Carmel»: Στους 40 πόντους το χιόνι στα Καμένα Βούρλα (Photos)

Βρετανία-Κορωνοϊός: Εκτόξευση των κρουσμάτων της Όμικρον- Έφτασαν τα 25.000

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:24