search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:23
MENU CLOSE

Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: «Κανείς δεν γνώριζε τίποτε – Θα ρίσκαρα τα πάντα για να καλύψω τη μ@λ@κία ενός περιστασιακού συνεργάτη;»

18.12.2021 16:23
starovas-new

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες μίλησε στο κανάλι του στο Youtube ο Δημήτρης Σταρόβας.

Οι δυο τους έχουν υπάρξει συμπαρουσιαστές στο «Νηστικό αρκούδι» ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συμμετείχε σε πολλά βίντεο στο κανάλι του.

«Αυτή η ιστορία αφορά έμμεσα και το κανάλι γιατί έχουμε κάνει κάποια βίντεο με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστούν αυτά», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Θα ξεκινήσω με το αν γνωρίζαμε κάτι παρότι δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα. Είναι εύλογο να αναρωτηθεί κανείς πώς είναι δυνατόν να μην ξέρουν τόσα χρόνια. Σε όλους αυτούς που έχουν αυτή την απορία, η απάντησή μου είναι η εξής: κανείς μας δεν γνώριζε τίποτε, πολύ απλά και μην σας κάνει εντύπωση γιατί κανείς δεν λέει τα πάντα σε όλους. Να σκεφτόμαστε λογικά. Λέμε τα πάντα σε όλους; Επίσης εάν γνώριζα κάτι τέτοιο θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα και αυτό είναι κάτι που το γνώριζε ο άνθρωπος αυτός. Το ίδιο γνώριζε ότι θα αντιδρούσε και ο Κανάκης», ανέφερε.

«Θα ρίσκαρα εάν γνώριζα να τινάξω το κανάλι στον αέρα που είναι η ζωή μου η μισή για να καλύψω τη μ@λ@κία ενός περιστασιακού συνεργάτη; Όλα αυτά ισχύουν και για το Ράδιο Αρβύλα. Δεν παίρνω το μέρος τους. Δεν ξέραν οι δικοί του, έγινε κάποιος γάμος και δεν το ήξερε κανείς. Αποδεικνύεται ότι είχε δεύτερη ζωή που έκρυβε επιμελώς» είπε.

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι ενώ αρχικά θέλησε να μπει στη θέση του πρώην συνεργάτη του, όμως ήταν μια κατάσταση που δημιούργησε ο ίδιος και ενέπλεξε πολλούς άλλους που θα υποστούν συνέπειες εξαιτίας της συμπεριφοράς του, με πρώτο πρώτο το θύμα του.

«Σου δίνεται η ευκαιρία να το κλείσεις αυτό, υπήρχε όλος ο χρόνος, δεν έγινε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα συνεχίστηκε. Άρα ποιος ο λόγος να λυπηθεί για έναν άνθρωπο που μόνος του επιλέγει να έρθει σε αυτή την κατάσταση και παίρνει στον λαιμό του και άλλο κόσμο; Είναι η υπέρτατη αχαριστία», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Αντιλαϊκός και ταξικός ο Προϋπολογισμός – Έμμεσοι φόροι για τους πολλούς, φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο

Ελένη Ράντου: Το σεξιστικό περιστατικό που την συγκλόνισε

Προϋπολογισμός 2022: Χαμός στη Βουλή – «Θερμό» επεισόδιο Γεραπετρίτη – Τσίπρα (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:22