search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:18
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Σύσκεψη στο Μαξίμου για την Όμικρον: Τι αποφασίστηκε ενόψει γιορτών (Video)

19.12.2021 20:49
mitsotakis-maximou

Με τον Σωτήρη Τσιόδρα να δίνει το «παρών» πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Κυριακής, σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η σύσκεψη έλαβε εκτάκτως χώρα το απόγευμα της Κυριακής αντί για τη Δευτέρα εξαιτίας του ταξιδιού του πρωθυπουργού στη Βουλγαρία. Σε αυτή μετείχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων Σωτήρης Τσιόδρας και οι επιτελείς του υπουργείου Υγείας.

Συζητήθηκε μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο αύξησης του testing προκειμένου να γίνεται πιο αποτελεσματική ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και των επαφών τους. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που αποφασίστηκε στα πλαίσια της συνάντησης είναι να μην ληφθούν κάποια πρόσθετα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας. Οριστικές αποφάσεις ωστόσο θα παρθούν μέσα στην εβδομάδα και προτού γίνει αυτό δεν θα υπάρξει και καμία επίσημη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, ο κ. Μητσοτάκης είχε τονίσει: «Πρέπει να καθυστερήσουμε όσο γίνεται την εμφάνιση Όμικρον. Κάθε εβδομάδα που κερδίσουμε είναι σχεδόν 500.000 πρόσθετοι εμβολιασμοί 3ης δόσης. Αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι αν κάποιος είναι θωρακισμένος και με 3 δόσεις δεν κινδυνεύει σοβαρά».

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Αντιεμβολιαστές διέκοψαν συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου

Κακοκαιρία Κάρμελ – Κρήτη: Προβλήματα σε όλο το νησί – Πολλά χιόνια, εγκλωβισμένοι οδηγοί – Έπεσε μπαλκόνι! (Photos & Video)

Ακρίτα για τη λογοκρισία σε βάρος της: «Επιτέλους δικαιωμένη» – Οριστική καταδίκη του διευθυντή των «Νέων»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:12