search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 22:48
MENU CLOSE

Super League: Δύσκολες νίκες για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (Video)

19.12.2021 22:22

Με νίκες συνέχισαν στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός επικρατώντας με 3-2 του Αστέρα Τρίπολης και με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε δυο πέναλτι για να κερδίσει με 3-2 τον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 12ο λεπτό με τον Σονί αλλά οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο εξαιτίας του γκολ του Ακπομ στο 43ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει πέναλτι και τον Κούρτιτς να ευστοχεί στο 49′ για το 2-1. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν το έβαλε κάτω και έφερε το ματς στα ίσια με τον Χριστόπουλο στο 60′.

Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 89ο λεπτό, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κούρτιτς για το τελικό 3-2.

Στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να κερδίσει 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σκορ άνοιξε στο 54ο λεπτό ο Μαουρίτσιο, όταν ο Βιγιαφάνιες έβγαλε ωραία κάθετη στον Χουάνκαρ με τον Ισπανό να βγάζει πανέμορφη σέντρα προς τον Μαουρίσιο που ήρθε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά νίκησε τον Λοντίγκιν για το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 69′, όταν ο Βιγιαφάνιες εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά με τον Σάντσες στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά και να καθαρίζει το παιχνίδι για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης:

Ορφέας Ζάχος: Πέθανε στα 85 του ο ταλαντούχος ηθοποιός (Video)

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με έναν τραυματία (Video)

Κορωνοϊός – Σύσκεψη στο Μαξίμου για την Όμικρον: Τι αποφασίστηκε ενόψει γιορτών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 22:43