search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 15:49
MENU CLOSE

Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις (Video)

20.12.2021 10:07
antzela-dimitrioy-new

Για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, αλλά και τον χρόνο που περνά και που η ίδια επιλέγει να… παγώνει μίλησε η Άντζελα Δημητρίου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τα είπε «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, μιλώντας για όλους και για όλα.

«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα…» δήλωσε αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, ενώ μιλώντας για τα χρήματα που έχει βγάλει από τη δουλειά της, επισημαίνει:

«Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

Μιλώντας για τον χρόνο που περνά, η Άντζελα Δημητρίου τονίζει ότι επιλέγει να τον παγώνει, ενώ δηλώνει υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων. Μάλιστα, δε διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της.

«Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα. Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω» είπε.

Διαβάστε επίσης:

O Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε on air πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού – «Δέχομαι» (Photo | Video)

Έξαλλη η Ράλλη με τον Παναγιωτόπουλο: «Όποτε κάποιος κάνει μ@λ@κια, φεύγει στο Μεξικό» (Video)

Δήμητρα Ματσούκα: «Έφτασα στο σημείο να λυπάμαι για ό,τι ήμουν», λέει για τη σέξι εικόνα της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 15:45