search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:13
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης: Συνταγή αποτυχίας η διαχείριση της πανδημίας – Επικίνδυνος ο Μητσοτάκης

20.12.2021 18:05
syriza_new

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για την διαχείριση της πανδημίας εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάθε μέρα που περνά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι. Από εκεί που τόσους μήνες ανόητα μιλούσε για πανδημία ανεμβολίαστων, στέλνοντας λάθος μηνύματα εφησυχασμού, ξαφνικά ανακάλυψε ότι πρέπει να γίνονται μαζικοί έλεγχοι και τεστ σε όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ειδικά την περίοδο των γιορτών που υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός των πολιτών. Με λίγα λόγια παραδέχεται πως οδήγησε στο σημερινό χάος της πανδημίας».

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει και το ενδεχόμενο να καλύπτεται το κόστος των τεστ από τους πολίτες: «Ακόμα και τώρα όμως, αντί για μαζική αποζημίωση των υποχρεωτικών τεστ από το κράτος, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει τα λάθος μηνύματα στους πολίτες, αφού δια του εκπροσώπου του είπε ξεκάθαρα σήμερα ότι αν αποφασιστεί rapid test και για τους εμβολιασμένους το κόστος θα το αναλαμβάνουν οι ίδιοι. Δηλαδή «αν θέλετε να προστατευθείτε και να προστατέψετε τους γύρω σας, πληρώστε από την τσέπη σας».

«Αντί για αλληλεγγύη και συλλογική αντιμετώπιση, ατομική ευθύνη και επιβάρυνση. Η απόλυτη συνταγή αποτυχίας» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην απόφαση να ζητήσει εκλογές

Ηλιόπουλος: Το πέμπτο κύμα της πανδημίας δεν πρέπει να μας βρει με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη

Οικονόμου: Πότε οι εμβολιασμένοι θα επιβαρύνονται με rapid test (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:12