search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:29
MENU CLOSE

Ημαθία: Έχασε μάνα και γιαγιά από κορωνοϊό – «Ο πνευματικός της, της είπε να μην εμβολιαστεί» (video)

21.12.2021 10:27
imathia_emvolio

Με διαφορά λίγων εβδομάδων έφυγαν μάνα και κόρη σε ένα χωριό της Ημαθίας. Είχαν πιστέψει στον πνευματικό τους που ήταν κατά των εμβολίων.

Ο Γεώργιος Διαμαντίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά «προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω τη μητέρα μου να κάνει το εμβόλιο, αλλά η μητέρα μου φοβόταν στην αρχή. Συμβουλεύθηκε τον πνευματικό της και ο πνευματικός της, της λέει «τέκνο μου, μην το κάνεις, δεν υπάρχει λόγος… Θεός υπάρχει, αν γίνει κάτι ο Άγιος Λουκάς θα έρθει…».

Πολλοί κάτοικοι στο Ζερβοχώρι δεν έχουν εμβολιαστεί, πάρα το γεγονός ότι αρκετοί συγχωριανοί τους έχουν χάσει τη μάχη για τη ζωή…

Ο γιoς της γυναίκας που πέθανε ανεμβολίαστη, στα 60 χρόνια της, δήλωσε οργισμένος «κακία έχω, γιατί αυτά τα άτομα που πέρασαν από την μαμά μου, που ήρθαν στο σπίτι και ούρλιαζαν και τσίριζαν “γιατί έφυγες;”… Τι έφυγε; Εσύ έβαλες το χέρι σου να την στείλεις στον άλλο κόσμο. Γιατί να το κάνεις αυτό; Όλο το χωριό κλαίει, τόσα άτομα που ξέρουν την μαμά μου, πόσο καλή ήταν, πόσο έξυπνη… Γιατί ήταν τόσο ευκολόπιστη;».

Ο γιος και εγγονός των αδικοχαμένων γυνακών εξέφρασε την οργή του και μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook:

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Έρχονται νέα μέτρα ενόψει ρεβεγιόν – Rapid test και για εμβολιασμένους

Κορωνοϊός-Βατόπουλος: «Η Επιτροπή δεν εισηγήθηκε rapid test για τους εμβολιασμένους»

Κορωνοϊός: «Ντου» στο νοσοκομείου του Βόλου από αντιεμβολιαστές – Προπηλάκισαν γιατρούς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:29