search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:48
MENU CLOSE

Δείπνο Μητσοτάκη – Σκλαβενίτη με «μενού» την ακρίβεια

22.12.2021 12:28
maximou-new

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, με «μενού» το κύμα ανατιμήσεων και την ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εστία», ο επιχειρηματίας προειδοποίησε ότι από τη νέα χρονιά έρχονται νέες μεγάλες αυξήσεις σε προϊόντα, που κυμαίνονται μεταξύ 20% και 40%.

«Τα μακαρόνια; Γενάρη – Φλεβάρη θα τα δούμε 40% πάνω σε σχέση με σήμερα. Και δεν αποκλείεται να μην τα δούμε και καθόλου στα ράφια», υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης της μεγάλης αλυσίδας, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται επίσης πως από τη νέα χρονιά, βασικά είδη μαζικής κατανάλωσης, όπως το αλεύρι, ο καφές, το ρύζι, η μαρμελάδα, οι φρυγανιές, τα δημητριακά, το βρεφικό γάλα και τα είδη ζαχαροπλαστικής, θα γνωρίσουν ανατιμήσεις, η κύρια αιτία των οποίων είναι «η εκτόξευση του ενεργειακού κόστους, το οποίο επιβαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Πού θα πολιτευτεί ο Ανδρουλάκης – Ο συμβολισμός με τη Φώφη Γεννηματά

Τσίπρας: «Η Νέα Δημοκρατία ήταν χέρι-χέρι με τους ‘Θεματοφύλακες’ στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό»

Μέγαρο Μαξίμου: Έστειλε βιβλία λογοτεχνίας στην Τήνο για τους νέους του νησιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:45