search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:23
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Εγώ ανέβασα τα βίντεο αλλά τα κατέβασα» – Τι είπε στον εισαγγελέα ο παρουσιαστής

23.12.2021 20:08
panagiotopoulos_new

Αρνήθηκε πως έχει κάποια εμπλοκή με τα επίμαχα ερωτικά βίντεο πρώην συντρόφων του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την απολογία του στον εισαγγελέα.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια», φέρεται να είπε μιλώντας στον εισαγγελέα ο γνωστός παρουσιαστής.

«Κάποιος τα ανέβασε ξανά, αλλά δεν γνωρίζω ποιος» εμφανίζεται να ισχυρίστηκε ακόμη με τον εισαγγελέα πάντως να μην πείθεται και να ασκεί εις βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο Διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του πάντως, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος. Ωστόσο ταυτόχρονα ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασαν στους «8» Παναθηναϊκός και Άρης (Videos)

Βρετανία – Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων, άγγιξαν τα 120.000

Βασίλης Σπανούλης: Επιστρέφει ως προπονητής στη Euroleague

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:23