search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αιφνιδιασμένος από τις εξελίξεις – Την Δευτέρα στον ανακριτή (Video)

25.12.2021 12:34
stathis-panagiotopoulos-new

Στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης περνάει τα φετινά Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένοντας να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή, την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είναι πλήρως αιφνιδιασμένος καθώς για άγνωστο λόγο περίμενε ότι θα πέσει στα «μαλακά».

Η «μαύρη» πραγματικότητα όμως για τον ίδιο είναι ότι πλέον είναι αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κωδικός που τον «καίει» και οι… αντιφάσεις

Ο παρουσιαστής στην προανακριτική του απολογία υποστήριξε ότι είχε κατεβάσει τα επίμαχα βίντεο, τα οποία κάποιος άγνωστος ανάρτησε εκ νέου.

«Δεν τα ανέβασα εγώ. Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά τα βίντεο. Εγώ τα έχω αποσύρει από το διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια», φέρεται να είπε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κωδικό όνομα που χρησιμοποιούσε για ν’ ανεβάζει τα βίντεο, περιέχει την ηλικία του, γεγονός που ενδέχεται να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του.

Τέλος σύμφωνα με τον δικηγόρο της μίας καταγγέλουσας, Απόστολο Λύτρα, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Δυσοίωνη πρόβλεψη Τζανάκη για 9.000 κρούσματα

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 42χρονος δικυκλιστής ανήμερα Χριστουγέννων (Photo)

Άγιο Όρος: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του μοναχού – Εντοπίστηκε η λέμβος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:37