search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:36
MENU CLOSE

Λύτρας για Παναγιωτόπουλο: «Θα συλληφθεί ξανά, αν υπάρξει νέα καταγγελία» (Video)

23.12.2021 10:33
stathis panagiwtopoulos_new

Για τη νομική εξέλιξη της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το ενδεχόμενο να συλληφθεί ξανά, εφόσον υπάρξει νέα καταγγελία, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας.

Ο συνήγορος μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον παρουσιαστή υπογράμμισε πως «θα παρουσιαστεί στο Αυτόφωρο και θα ζητήσει σίγουρα αναβολή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν θα τον κρατήσει ελεύθερο ή αν θα κρατηθεί».

«Αυτό που θα κρίνει το αν θα αφεθεί ή όχι ελεύθερος είναι, το αν είναι ύποπτος φυγής», σημείωσε και πρόσθεσε «είχε ακουστεί ότι, ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό».

Εστιάζοντας στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη παρουσία του κατηγορούμενου Στάθη Παναγιωτόπουλου ο δικηγόρος τόνισε μιλώντας για τους υπολογιστές πως «η πληροφορία που έχω είναι ότι, ακόμα κι αν έχει διαγράψει στοιχεία, αυτό θα έχει αφήσει ίχνη, θα φαίνονται».

Τι είπε για την κατηγορία που αντιμετωπίζει ο παρουσιαστής

Μιλώντας για την κατηγορία με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο παρουσιαστής ο Απόστολος Λύτρας επισήμανε πως «αυτήν τη στιγμή κατηγορείται για πλημμελήματα, αν αποδειχθεί ότι είχε οικονομικό όφελος, θα κατηγορηθεί για κακούργημα».

Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν κινήθηκε και στην πρώτη περίπτωση η διαδικασία του αυτοφώρου ο δικηγόρος διευκρίνισε πως, «θα έπρεπε και στην πρώτη περίπτωση να έχει κινηθεί η διαδικασία, όμως δεν ξέρω αν η πρώτη μήνυση έγινε στον εισαγγελέα και άλλα νομικά θέματα που είναι περίπλοκο να τα εξηγήσω».

«Οι Αρχές αντέδρασαν άμεσα» υπογράμμισε.

Κλείνοντας ο Απόστολος Λύτρας επισήμανε πως εάν ο παρουσιαστής μείνει ελεύθερος και γίνει νέα καταγγελία, θα συλληφθεί εκ νέου, επαναλαμβάνοντας ότι, «το αδίκημα είναι διαρκές».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός-Νέα μέτρα: Στις 11:30 οι επίσημες ανακοινώσεις από Οικονόμου και Πλεύρη

Άγιο Όρος: 3 νεκροί από κορωνοϊό σε ένα μήνα – Νόσησε και ο πιο φανατικός αρνητής

Μενίδι: Ελάφι έκανε χριστουγεννιάτικη επίσκεψη σε… αυλή σπιτιού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42