search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:07
MENU CLOSE

Μενίδι: Ελάφι έκανε χριστουγεννιάτικη επίσκεψη σε… αυλή σπιτιού (Video)

23.12.2021 09:43
elafi_new

Έτριβε τα μάτια του ένας κάτοικος στο Μενίδι όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/12) είδε ένα ελάφι στην αυλή του σπιτιού του.

Το ελάφι από την Πάρνηθα, προγανώς αποπροσανατολισμένο φαίνεται πως πήδηξε τα κάγκελα και τον φράχτη του σπιτιού και εγκλωβίστηκε για πολλές ώρες εκεί.

Ο ένοικος, όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Δασαρχείο Πάρνηθας ώστε να απομακρύνει με ασφάλεια το ζώο, ωστόσο κανείς εκτός από την Άμεση Δράση δεν απάντησε στις κλήσεις του.

Ο ίδιος ανέφερε πως το να ανοίξει την πόρτα της αυλής του για να βγει έξω το ελάφι θα εγκυμονούσε κινδύνους για το ζώο αλλά και για τους πεζούς και τα αυτοκίνητα, επομένως οι αρχές θα πρέπει να μεριμνήσουν για την απομάκρυνσή του.

Το ζώο παραμένει στην αυλή για τουλάχιστον έξι ώρες, ενώ ο άνδρας, όπως είπε, του έριξε τροφή, αν και το ελάφι έφαγε και ορισμένα απο τα φυτά που βρίσκονταν στο σπίτι.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται για να αντικρίσει το «ασυνήθιστο θέαμα», ωστόσο επειδή το ελάφι έχει αγχωθεί καθότι δεν βρίσκεται στον φυσικό του χώρο, ειδικοί ζήτησαν από όλους να απομακρυνθούν από το οπτικό πεδίο του, ώστε να ηρεμήσει, μεχρι να οργανωθεί η επιχείρηση για την ασφαλή απομάκρυνση του.

Διαβάστε επίσης

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο παρουσιαστής – Τι ψάχνουν οι Αρχές (Video)

Καιρός σήμερα: Χριστούγεννα με άνοδο της θερμοκρασίας από σήμερα – Πού θα βρέξει (Video)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:06