search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Πώς πέρασαν τα Χριστούγεννα οι διάσημοι της ελληνικής showbiz (Video)

27.12.2021 10:51
xristoygenna-new

Για άλλους τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια αφορμή για ταξίδια, άλλοι προτιμούν τα ξέφρενα γλέντια και άλλοι τα θεωρούν απλά ως μια υπέροχη ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πώς πέρασαν, αλήθεια, τα φετινά Χριστούγεννα οι διάσημοι της ελληνικής showbiz;

Η Άντζελα Γκερέκου που άλλες χρονιές προτιμούσε να μένει σπίτι με την οικογένειά της, φέτος δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της και φίλους τους, επισημαίνοντας ότι «αυτοί που λείπουν, είναι πάντα εδώ».

Από την άλλη, ο Σάκης Ρουβάς αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες είπε να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα, ενώ η Μαρία Κορνθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους βρέθηκαν στο μαγικό Παρίσι, γεμίζοντας τα προφίλ τους στα social media με πολλές φωτογραφίες.

Η Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκε στους followers της μέσα από το στολισμένο σπίτι της, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην Πράγα με τον τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη επισκέφθηκε τη Ζυρίχη με τον σύντροφό της και την κόρη τους, ενώ η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου βιντεοσκόπησαν τον… Άγιο Βασίλη που έφτασε στο σπίτι τους φορτωμένος με δώρα γι ατη μικρή τους Μελίτα.

Διαβάστε επίσης:

Δύο Ξένοι: Το ζευγάρι που δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο – «Το ποσό που παίρναμε ήταν γελοίο»

Σούμα για Λιγνάδη, Φιλιππίδη: «Άλλο ένας βιασμός και άλλο μια κακή συμπεριφορά»

J2US: Το απρόοπτο και η viral …ζεϊμπεκιά του Θέμη Αδαμαντίδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09