search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:03
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Τσιόδρα – Προς επίσπευση τα νέα μέτρα (Video)

28.12.2021 18:44
tsiodras-new

Γρήγορες εξελίξεις πυροδοτεί ο αριθμός-αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφηκε την Τετάρτη, με 21.657 νέες μολύνσεις.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρίσκεται την Τετάρτη στην Αθήνα όπου θα προεδρεύσει σε έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, ο τελικός λόγος για τις οριστικές αποφάσεις για τα νέα μέτρα θα περάσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως όλα δείχνουν, η ραγδαία επικράτηση της μετάλλαξη «Όμικρον» και η επιβεβαίωση των ειδικών για τεράστια εκτόξευση των κρουσμάτων αναμένεται να υποχρεώσουν την κυβέρνηση να ανακοινώσει την εφαρμογή των νέων μέτρων πριν την Πρωτοχρονιά.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο εφαρμογής των μέτρων πριν την Πρωτοχρονιά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Μιλώντας στο MEGA, είπε πως ενδεχομένως τα μέτρα να εφαρμοστούν νωρίτερα «διότι πάντα χρειάζεται να προσαρμόζει κανείς την τακτική του στα μεγέθη της πανδημίας έτσι όπως εξελίσσεται». Ενδεχομένως η επιτροπή να εισηγηθεί να έρθουν τα μέτρα λίγο νωρίτερα, ανέφερε, τονίζοντας πως πρόκειται για αναγκαία παρέμβαση.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Τρόμος με 21.657 κρούσματα σε μία ημέρα, σχεδόν 10.000 στην Αττική – Άλμα-σοκ στο ιικό φορτίο

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας: Με αυτές τις τροχαίες παραβάσεις χάνεις για πάντα το δίπλωμά σου

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με όρους μετά τη νέα απολογία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50