search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Τάσος Χαλκιάς: Η απάντηση του γιου του για την ένταση με την Ιωάννα Μαλέσκου

28.12.2021 11:51
chalkias–tasos-new

Θέση στη χθεσινή επεισοδιακή συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά στην Ιωάννα Μαλέσκου πήρε ο γιος του ηθοποιού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Aπευθυνόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου, o Άρης Χαλκιάς της συνέστησε πριν κάνει συνέντευξη με κάποιον καλεσμένο της να είναι διαβασμένη.

«Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ.

Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από το τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Μαίρη Χρονοπούλου για να κάνει αυτή την σκηνή έγινε ντίρλα» (Videos)

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Δεν είναι απλό να είσαι influencer, θέλει κόπο»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32