search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:12
MENU CLOSE

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία: Πληροφορίες ότι οι δράστες ζητούν λύτρα 2 εκατ. ευρώ από την οικογένειά του

29.12.2021 15:08
apagogi

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη μυστηριώδη εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει ήδη με συγγενείς του επιχειρηματία και έχουν απαιτήσει 2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, έστειλαν και φωτογραφίες με τον επιχειρηματία δεμένο με τα χέρια πίσω από την πλάτη και τα πόδια ώστε να διαβεβαιώσουν τον αδελφό του πως είναι ζωντανός. Ίδια πηγή ανέφερε πως οι απαγωγείς φαίνεται πως είναι αδίστακτοι και διαπραγματεύονται σκληρά για την απελευθέρωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς χθες καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.

Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλος του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο όταν τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια».

Ο επιχειρηματίας φέρεται να απήχθη από τους άγνωστους δράστες έξω από το σπίτι του στο Ντράφι.

Αυτήν την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Δεν είχε δώσει δικαιώματα»

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που βρίσκονται δίπλα από την εταιρεία ανταλλακτικών του επιχειρηματία έμαθαν αργά το μεσημέρι για την εξαφάνισή του και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, καθώς όπως λένε δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Μια χαρά άνθρωποι είναι τα παιδιά και πολύ καλοί στη δουλειά τους. Γιατί να γίνει; Είναι άσχημα πράγματα αυτά, δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά, είναι πολύ καλά παιδιά. Μου κάνει εντύπωση και στεναχωριέμαι με αυτό που συνέβη», λέει στο protothema.gr ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι που δεν έχει μέρες να δει τον Γιώργο.

«Τρώγαμε μαζί. Μια χαρά ήταν με τα παιδιά το Σαββατοκύριακο. Κάναμε μαζί Παραμονή Χριστουγέννων. Δεν μας ανέφερε κάτι», δηλώνει στο protothema.gr προσπαθώντας να θυμηθεί αν απασχολούσε κάτι τον φίλο του.

«Δεν ήταν αγχωμένος με τα επαγγελματικά του. Απλώς ήταν λίγο με τα παιδιά κουρασμένος. Δεν κατάλαβα ότι τρέχει κάτι κακό. Απειλές δεν γνωρίζω να έχει δεχθεί ποτέ από κανέναν. Και την Κυριακή το βράδυ μαζί ήμασταν. Ο άνθρωπος δεν έδειχνε να δέχεται πίεση από κάτι», δηλώνει στενός φίλος του επιχειρηματία ο οποίος πληροφορήθηκε για την απαγωγή του επιχειρηματία από τα ΜΜΕ.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, την εξαφάνιση στην αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ εξετάζει και το περιστατικό και με ένα καμμένο αυτοκίνητο που έχει εντοπιστεί στη Δυτική Αττική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της Ασφάλειας Αττικής για την διαλεύκανση τη υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε σπίτι στο Διακοπτό

Κάρολος Παπούλιας: Με τιμές αρχηγού κράτους σήμερα η κηδεία του

Κορωνοϊός – Θωμαΐδης: Αν δεν ληφθούν μέτρα, θα ξεπεράσουμε τις 30.000 κρούσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:12