search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:37
MENU CLOSE

Κολωνάκι: Ληστές χαράκωσαν στο πρόσωπο 17χρονο – Του πήραν χρήματα και κινητό

02.01.2022 18:48
perama-astynomia

Σοκαριστική επίθεση δέχθηκε στο κέντρο της Αθήνας 17χρονος με τον έναν εκ των δύο ληστών να χαρακώνει τον ανήλικο στο πρόσωπο.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 17χρονος καθόταν και περίμενε τους φίλους του στην Πλατεία Κιτσίκη στο Κολωνάκι όταν ξαφνικά τον πλησίασαν δύο νεαροί και του κόλλησαν ένα μαχαίρι στα πλευρά ζητώντας από εκείνον τα χρήματά του.

Ο 17χρονος τους έδωσε τα πέντε ευρώ που είχε πάνω του αλλά οι ληστές ήθελαν και το κινητό του τηλέφωνο. Ο 17χρονος τότε αντιστάθηκε και ο ένας ληστής τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ενώ ο άλλος τον απειλούσε με μαχαίρι, χαρακώνοντάς τον επιφανειακά στο πρόσωπο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, ο 17χρονος βλέποντας τα αίματα, λιποθύμησε και οι ληστές εξαφανίστηκαν αφού άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο. Επίσης, όπως κατέθεσε ο νεαρός στους αστυνομικούς στο Τμήμα Συντάγματος, ο ληστής με το μαχαίρι ήταν ψηλός και γεροδεμένος, μιλώντας ελληνικά, ενώ ο συνεργός του μιλούσε σπαστά ελληνικά και ήταν πιο κοντός και αδύνατος.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Μία γυναίκα νεκρή και τέσσερις τραυματίες σε δυστύχημα

Κορωνοϊός: 17.633 κρούσματα, 626 διασωληνωμένοι και 61 θάνατοι

Ρόδος: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 10χρονο αγοράκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:29