search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μία γυναίκα νεκρή και τέσσερις τραυματίες σε δυστύχημα

02.01.2022 18:10
ekav_new

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, επί της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν από τον κόμβο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Καβάλα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και άλλα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν. Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Τροχαία, το δυστύχημα συνέβη όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, σε δύο διαφορετικούς χρόνους, τρία οχήματα.

Με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών, επιβάτισσα στο ένα από τα τρία οχήματα, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική, που ενήργησε στο σημείο με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα, αλλά δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Τα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση -ένας άντρας και τρεις γυναίκες. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 17.633 κρούσματα, 626 διασωληνωμένοι και 61 θάνατοι

Ρόδος: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 10χρονο αγοράκι

Κορωνοϊός: Χιλιάδες έλεγχοι το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς- τσουχτερά πρόστιμα και συλλήψεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:31