search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 22:06
MENU CLOSE

H Ελένη Δήμου για το J2US: «Δεν μου αρέσει να χάνω, είναι ο χαρακτήρας μου»

03.01.2022 20:06
Elrni Dimou_new

Νικήτρια του «Just the Two of Us» αναδείχθηκε τελικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όπως αποδείχθηκε, αυτό δεν άρεσε στην Ελένη Δήμου.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του show, η τραγουδίστρια ξέσπασε στα social media, αναφέροντας πως το παιχνίδι ήταν «στημένο».

«Την επόμενη φορά φωνάξτε με σε κάτι που δεν είναι στημένο από την αρχή… ΟΚ;», έγραψε η Ελένη Δήμου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όμως λίγη ώρα αργότερα διέγραψε την ανάρτησή της.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε εκείνη και τον παρτενέρ της, Μαρίνο Κόνσολο και η τραγουδίστρια εξήγησε το λόγο που έσβησε την ανάρτηση.

«Οι δηλώσεις που κάνω ανήκουν σε μένα. Μην τις ταυτίζεται με τον Μαρίνο Κόνσολο, αλλά αφορούν στον Μαρίνο Κόνσολο. Εγώ την καριέρα μου την έχω κάνει. Δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Ίσως ήθελα να αποδείξω ότι είμαι μια καλή coach. Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να χάνω, είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Κατέβασα την ανάρτηση γιατί την έκανα εν βρασμώ ψυχής. Δεν έκρυψα ότι στεναχωρήθηκα και θύμωσα, λυπήθηκα, όχι για τα κορίτσια γιατί τα κορίτσια μια χαρά είναι, αλλά είπα τι ποιο ωραίο, ένας ηθοποιός με μια καταξιωμένη τραγουδίστρια να κερδίσουν αυτή τη φορά στο J2US», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου.

Διαβάστε επίσης:

«Καλό μεσημεράκι»: Τέθηκαν εκτός οι Alcatrash – Τι συνέβη;

Χριστίνα Μπόμπα για υπερπροβολή στα social media: «Αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε» (video)

Πασχάλης: «Μία φαν μου ζητούσε επίμονα το τηλέφωνό μου, ανέβηκε η σύζυγός μου στην σκηνή και την πέταξε κάτω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42