search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Νόβακ Τζόκοβιτς: Υπέρ των Αυστραλών ο Ναδάλ – «Πήρε τις αποφάσεις του, υπάρχουν και συνέπειες»

06.01.2022 11:09
nadal-new

Υπέρ της απόφασης της επιτροπής του Australian Open για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όσων λάβουν μέρος στο τουρνουά τάχθηκε ο Ράφαελ Ναδάλ.

Απαντώντας στον Νόβακ Τζόκοβιτς, που αναμένεται να παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα σε ξενοδοχείο μεταναστών της χώρας, ο Ισπανός τενίστας τόνισε: «Είναι φυσικό οι Αυστραλοί να έχουν εκνευριστεί με αυτή την υπόθεση, γιατί έχουν περάσει πολλά λόγω των σκληρών lockdown Πολλοί άνθρωποι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Το μόνο ξεκάθαρο είναι ότι αν κάνεις το εμβόλιο, μπορείς να παίξεις στο Australian Open και παντού. Ο κόσμος κατά τη γνώμη μου έχει υποφέρει αρκετά για να μην ακολουθούν κάποιοι τους κανόνες»

«Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι πιστεύω ότι λένε οι επιστήμονες. Αν οι άνθρωποι της επιστήμης λένε ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο, τότε πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Αυτή είναι η άποψή μου», υπογράμμισε ο Ράφα Ναδάλ.

«Πέρασα τον κορωνοϊό και έχω κάνει δύο δόσεις του εμβολίου. Αν το κάνεις αυτό, δεν έχεις πρόβλημα και μπορείς να παίξεις παντού. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τον Τζόκοβιτς απάντησε «αν δεν θες να κάνεις το εμβόλιο, θα έχεις προβλήματα. Πέθαναν πάρα πολλοί άνθρωποι τα τελευταία δύο χρόνια, το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε την πανδημία», ανέφερε.

«Αν ήθελε, θα έπαιζε στην Αυστραλία χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Πήρε τις αποφάσεις του και ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίζει για τον εαυτό του αλλά υπάρχουν συνέπειες. Φυσικά, δεν μου αρέσει ό,τι συμβαίνει. Κατά κάποιον τρόπο τον λυπάμαι. Αλλά συγχρόνως, ήξερε τις προϋποθέσεις εδώ και αρκετούς μήνες και αποφάσισε ανάλογα», τόνισε ο Ράφα Ναδάλ.

Διαβάστε επίσης:

Reuters: Ρώσοι αλεξιπτωτιστές μπήκαν στο Καζακστάν – «Εξαλείφθηκαν» δεκάδες ταραξίες, λέει η αστυνομία (Videos)

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Παγώνει» για τους εμβολιασμένους που νοσούν;

Χαλάνδρι: Σοκ με βρέφος λίγων ημερών – Το εγκατέλειψαν σε πλατεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59