search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:52
MENU CLOSE

«Εν Λευκώ»: «Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει» (Video)

07.01.2022 20:21
tzoumas-new

Καταδικάζει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ 87.7» τις απαράδεκτες αναφορές του Κωνσταντίνου Τζούμα σε γυναικοκτονίες που «οφείλονται σε έναν βαθμό στη φλυαρία τους»

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον «Εν Λευκώ», με την περιγραφή της εκπομπής στον ιστότοπο του σταθμού να αναφέρει: «Η vintage ραδιοφωνική προσωπικότητα, Κωνσταντίνος Τζούμας, μας βομβαρδίζει με μοναδικές ατάκες, ενώ αποσπάσματα από βιβλία συνδυάζονται αυθόρμητα με σχόλια για την καθημερινότητα… “χωρίς να το κάνει θέμα”».

«Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του», αναφέρει ο Εν Λευκώ.

Στον απόηχο μιας χρονιάς με 17 γυναικοκτονίες, και λίγες ημέρες μετά το φρικτό περιστατικό με την αρπαγή, ομηρία και απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Άγιο Παντελεήμενα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας δήλωσε το πρωί της Παρασκευής:

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών» (Video)

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Ηλιόπουλος

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου – Έχω δει θαύματα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:51