search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:25
MENU CLOSE

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου – Έχω δει θαύματα (video)

07.01.2022 09:13
gonidis_pania

Καλεσμένος στην εκπομπή του Open “Ανοιχτά” με την Αννίτα Πάνια ήταν ο Σταμάτης Γονίδης το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου.

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη του στον Θεό που όσο περνούν τα χρονιά μεγαλώνει καθώς όπως σημείωσε είναι από τους “τυχερούς” που έχουν δει θαύματα.

“Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και ίσως ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Αλλά μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω όσο πρέπει. Γιατί είχε πει ο Χριστός πως αν πιστεύεις έστω όσο ένας κόκκος της άμμου, κινείς βουνά. Εγώ δεν μπορώ να κουνήσω ένα χαλικάκι. Κουνάω αντικείμενα από μακριά, χαρτιά… Το κάνω. Με τα χέρια μου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης υποστηρίζοντας πως έχει βιοενέργεια.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα θαύματα που έχει δει και υποστήριξε πως θα έρθει μία εποχή που ο άνθρωπος δεν θα μιλάει αλλά θα συνεννοείται με τα μάτια.

“Η εξέλιξη της επιστήμης δεν είναι ό,τι καλύτερο” ανέφερε επίσης ο Σταμάτης Γονίδης προσθέτοντας πως “όταν ένας άνθρωπος γίνει μισός ρομπότ και μισός άνθρωπος τότε παύει να έχει συναισθήματα”.

Για τα χρήματα, ο Σταμάτης Γονίδης είπε: «Δεν τα πάω καλά με το χρήμα, τα χρησιμοποιώ και δεν μετανιώνω. Δεν θα ήθελα να έχω πλέον περισσότερα χρήματα. Για μένα είμαι ζάπλουτος. Φτωχός είναι αυτός που σκέφτεται τι θα ήθελε να είχε, ενώ πλούσιος είναι αυτός που λέει πως αυτά που έχει του περισσεύουν».

«Η κόρη μου είναι η καψούρα μου, τα παιδιά είναι ευτυχία. Για ένα πράγματα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι και ζητάω συγχώρεση είναι για δυο εκτρώσεις που έχουν γίνει και όταν βλέπω αυτό το παιδί λέω τι έχασα; Πόσο χαζός είμαι;» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του σχετικά με τον εμβολιασμό, ενώ τόνισε ότι «ο κορωνοϊός γεννήθηκε για να κάνουμε τα εμβόλια». Τέλος, δήλωσε πως μας επιβάλλουν κάτι χωρίς ευγένεια, με θράσος.

Διαβάστε επίσης:

Νικολέτα Βλαβιανού: Σκηνοθέτης μου έκανε bullying για 15 χρόνια (Video)

Χάρης Ρώμας: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του – «Έτυχε, μένουμε και μαζί» (Video)

Ο Κρις Έβανς στο ρόλο του Τζιν Κέλι;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:20