search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το εμβόλιο της Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή» (Video)

25.11.2021 12:48
gonidis-new

Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη αναφορικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ερωτηθείς, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει εμβολιαστεί, κάνοντας πρώτα μεγάλη έρευνα σχετικά με το τι περιέχει το καθένα από αυτά. Εν τέλει, ο Σταμάτης Γονίδης επέλεξε -όπως είπε- να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson γιατί «αυτό δεν έχει μέσα… χιμπατζή»(!)

«Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι.

Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε

Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, ο Σταμάτης Γονίδης τάσσεται υπέρ του ηθοποιού, επισημαίνοντας ότι εφόσον είχε ενημερώσει εξ αρχής, δε φέρει καμιά ευθύνη για το γεγονός ότι η παράσταση έριξε αυλαία, αφήνοντας άνεργους τους υπόλοιπους συντελεστές της.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης: «Αποχωρώ από το θέατρο» (Video)

Αναστάσης Ροϊλός για Σερβετάλη: «Η απάντηση που έδωσε με έχει καλύψει» (Video)

GNTM 4: H Μαρία «κάρφωσε» την Κυβέλη – «Αποκάλυψε τα άλλα ζευγάρια και όχι το δικό της» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:21