search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:19
MENU CLOSE

Θεμιστοκλέους: «40.000 νέα ραντεβού παιδιών για εμβολιασμό μέχρι τη Δευτέρα» (Video)

08.01.2022 13:05
emvoliastko_kentro_new

Ο γγ του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους τόνισε πως μέχρι τη Δευτέρα θα ανοίξουν άλλα 40.000 ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών 5 έως 12 ετών.

Μιλώντας στο Open και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», αποκάλυψε επίσης πως θα δημιουργηθεί μέγκα εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης καθώς από το υπουργείο Υγείας έχει υπάρξει συμφωνία.

Σε σχέση με το άνοιγμα των σχολείων ο Μάριος Θεμιστοκλέους σημείωσε πως «θα γίνουν πάρα πολλά τεστ πριν πάνε σχολείο. Περιμένουμε ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα – λόγω των πολλών τεστ που θα γίνουν». Συμπλήρωσε επίσης πως είναι «δεδομένο ότι θα πιεστεί κάποια στιγμή το Σύστημα Υγείας».

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα γίνει τρίτη δόση για τους κάτω των 18 ετών σημείωσε πως αυτό θα γίνει μόνο για όσους ανήκουν σε συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Για ταυτοποίηση νέου στελέχους κάνει λόγο Κύπριος ερευνητής (Video)

Νέες διευκρινήσεις από Τζούμα: «Έκανα κακό, αποτυχημένο χιούμορ» (Video)

Στον Εισαγγελέα αντιεμβολιαστής για να μην εμβολιαστεί το παιδί του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:12