search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:54
MENU CLOSE

Ενός Τζούμα… μύρια έπονται

10.01.2022 13:42
tzoumas_new

Για μία ακόμη φορά η ένδεια και η αριθμολαγνεία της ιδιωτικής τηλεόρασης φάνηκαν σε όλο το μεγαλείο τους με αφορμή το περιστατικό με τον ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό Κωνσταντίνο Τζούμα.

Ανάγλυφα αποτυπώθηκε στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι». Κατάπτυστη και κατακριτέα η φράση του κ. Τζούμα ο οποίος, επειδή τον εκνεύρισε η αργοπορία του εικονολήπτη, θυμήθηκε και αποφάσισε όψιμα να το παίξει «κακό παιδί» (παρακαλώ;).

Τί είδαμε; Έναν ξιπασμένο και άνευ λόγου θυμό. Ο κ. Τζούμας ήταν στο καφέ που συχνάζει και απολάμβανε το ρόφημα του.

Η παραγωγή της εκπομπής «Πρωινοί τύποι» έστειλε τηλεοπτικό συνεργείο προφανώς προς άγρα τηλεθέασης.

Φάνηκε ότι ο σχεδιασμός ήταν «πάμε-να-κάνουμε-μια-σύνδεση-κι-ό,τι-βγει-Τζούμας-είναι-αυτός-θα-πετάξει-κανα- τσιτάτο-πάλι».

Τουλάχιστον θλιβερή μπορεί να χαρακτηριστεί η φοβική προσέγγιση του δημοσιογράφου Νίκου Ρογκάκου στον κ. Τζούμα που άρχισε εκθειάζοντας τον ως καλλιτέχνη και λέγοντας «μας ξένισε λιγάκι αυτό το χιούμορ», αναφορικά με την άποψη του ηθοποιού για τις γυναικοκτονίες.

Το «δυναμικό κοινό» με αντάλλαγμα την αξιοπρέπεια

Την κατάσταση έσωσε προ στιγμή ο έτερος των παρουσιαστών, Παναγιώτης Στάθης, λέγοντας ότι «δεν ακούστηκε καθόλου ως χιούμορ». Ωστόσο οι παρουσιαστές επέτρεψαν στον ραδιοφωνικό παραγωγό να επιδοθεί σε ένα ακόμα παραλήρημα με αποκορύφωμα την φραστική επίθεση στη συνάδελφό τους Ηρώ Ράντου την οποία αποκάλεσε ανόητη.

Παρόλα αυτά, δεν είχαν το σθένος να διακόψουν επιτόπου την σύνδεση με το καφενείο στο οποίο βρισκόταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός. Μπορεί να κέρδισαν σε τηλεθέαση, όμως ήδη είχε χαθεί η αξιοπρέπεια.

Δεν φταίει ο Τζούμας, ο κάθε Τζούμας. Το έχουμε δει να συμβαίνει καιρό τώρα κατά κόρο στις αφασικές εκπομπές του πρωινομεσημερινάδικου σουσουδισμού, οι συντελεστές των οποίων ζουν και ανασαίνουν σε παράλληλο σύμπαν.

Ένα ανάλογο πανηγυράκι στήθηκε και σε άλλα πρωινάδικα του Σαββατοκύριακου (πχ στην εκπομπή «Αυτό είναι σαββατοκύριακο» του Open).

Το βλέπουμε να συμβαίνει και σε ειδησεογραφικές εκπομπές στις οποίες φέρνουν σε αντιπαράθεση επιστήμονες  και αντιεμβολιαστές ή δίνουν βήμα σε ακροδεξιούς που αυτοσυστήνονται  θεματοφύλακες του Συντάγματος με πρόφαση «την σφαιρική και αφιλτράριστη ενημέρωση».

Το γαϊτανάκι που στήθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής συνεχίστηκε και σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Η αφασική εκπομπή «Το πρωινό» επανήλθε στο θέμα.

Τηλεθεατές-μάρτυρες  στημένου παιχνιδιού

Πάλι ο Κωνσταντίνος Τζούμας, υποδύθηκε τον θυμωμένο από το νέο «στήσιμο» που υπέστη, αυτή τη φορά από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Προσποιήθηκε ότι θα αποχωρούσε. Έμεινε εκεί. Ακλόνητος. Υπηρετούσε το  «στημένο παιχνίδι» σε απόλυτο βαθμό.

Στο διπλανό «παράθυρο» ο παρουσιαστής προσπαθούσε  να «ξεπλύνει» τον καλεσμένο, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε προκαλέσει με την άθλια συμπεριφορά του εκμεταλλευόμενος την ανοχή και την αδράνεια των συντελεστών της εκπομπής «Πρωινοί τύποι».

Ο παρουσιαστής απροκάλυπτα προσπαθούσε  να βάλει τη «συγγνώμη» στο στόμα του καλεσμένου σα να ήθελε να τον εξαγνίσει -για λόγους που μόνον ο ίδιος γνωρίζει- ενώ ο κ. Τζούμας επέμενε στα δικά του.

Ίχνος αλληλεγγύης προς την συνάδελφο του, Ηρώ Ράντου, την οποία είχε προπηλακίσει ο κ. Τζούμας. Ψιλά γράμματα.

Ποιος νοιάζεται άλλωστε όταν σχεδόν άπαντες ομνύουν στα μερίδια που θα αποσπάσουν από το «δυναμικό κοινό». Αυτό είναι άλλωστε το παράσημο (μαζί με μερικές χιλιάδες likes στα σόσιαλ μίντια).

Διαβάστε επίσης:

«Βραχιόλι της φωτιάς»: Νέα σειρά εποχής από την ΕΡΤ

Alpha: «Παγώνει» η σειρά των Ρήγα – Αποστόλου

ΕΡΤ: Πρόταση σε Χωμενίδη για τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:53