search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:21
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Τζούμας: Προς απομάκρυνση από τον «Εν Λευκώ» – «Δεν ανακαλώ τίποτα» (Videos)

10.01.2022 12:11
tzoymas-konstantinos_new

Να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωση που έκανε για τις γυναικοκτονίες και τη «φλυαρία των γυναικών» καλεί ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ 87.7» τον Κωνσταντίνο Τζούμα, καθώς ο ηθοποιός διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στον εν λόγω σταθμό.

«Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του »

«Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ραδιοφωνικός σταθμός μέσα από μια ανάρτησή του στο facebook.

«Δεν ανακαλώ τίποτα»

Ωστόσο, ο ίδιος μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να ανακαλέσει τίποτα, ισχυριζόμενος ότι έκανε χιούμορ.

«Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Δεν ανακαλώ τίποτα. Κάνω χιούμορ, άλλες φορές πολύ επιτυχημένο, άλλες φορές αφόρητο. Ανήκει στην κατηγορία αυτή, ότι δεν λέω τίποτα σπουδαίο» είπε μεταξύ άλλων με τον Γιώργο Λιάγκα να κλείνει τη σύνδεση, τονίζοντας ότι δεν έχει νόημα η συζήτηση.

Προς απομάκρυνση από τον «Εν Λευκώ»

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open, η συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Εν Λευκώ» οδεύει προς τη λύση της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και οι δυο εκπομπές που είχαν ήδη γραφτεί, δεν ακούστηκαν από τον σταθμό το Σαββατοκύριακο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου – Μπιμπίλας: Έντονος διάλογος στον αέρα της εκπομπής – «Θες να κλείσουμε να βγεις στη Φαίη;» (Video)

Καίτη Γαρμπή: Η απάντησή της στον Κωνσταντίνο Τζούμα για τις γυναικοκτονίες και τη… φλυαρία

Ελένη Ράντου: Θετική στον κορωνοϊό η ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:21