search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 20:02
MENU CLOSE

Νέο εξειδικευμένο κανάλι για παιδιά από τη Nova

10.01.2022 16:58
nova-kids-new

Σε ένα τηλεοπτικό κοινό ευαίσθητο θέλει να απευθυνθεί η συνδρομητική πλατφόρμα Nova με το λανσάρισμα του αμιγώς θεματικού και εξειδικευμένου καναλιού «IDJKidsHD». Το κανάλι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 5 ετών και συνδυάζει κινούμενα σχέδια, αλλά και άφθονη παιδική μουσική και τραγούδια, ενώ είναι μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά.

Το πρόγραμμα του καναλιού για παιδιά προσχολικής ηλικίας αποτελείται από τις παρακάτω ζώνες: «WakeUpKids!», «ΙtsCartoonTime», «LetsPlayKids», «TakeaBreakKids», «LetsDanceKids», και «GoodNightKids», ενώ οι εκπομπές του συμπεριλαμβάνουν μερικούς από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρες: «Κοτοπουλάκια», «Χαρούμενη Φάρμα», «Ελέφαντες», «Λόλα και Μίλα» και πολλά μα πάρα πολλά παιδικά τραγούδια.

Μενού με έξυπνες λειτουργίες

Το νέο κανάλι είναι ανεβασμένο στην υβριδική πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova με δυνατότητα χρήσης των λειτουργιών catch-up και οndemand που σημαίνει ότι το πρόγραμμα του είναι προσβάσιμο έως επτά ημέρες πίσω.

Ασφαλές τηλεοπτικό περιβάλλον ειδικά για παιδιά

Με την προσθήκη του «IDJKidsHD» η Nova δημιούργησε ένα απόλυτα ασφαλές και ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για παιδιά, με το παιδικό περιεχόμενο από συνολικά επτά εξειδικευμένα κανάλια (DisneyChannel, DisneyJunior, Nickelodeon, Boomerang, IDJKids, DuckTV, SmileTV).

Οι γονείς μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά το καταλληλότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο, όποτε θέλουν και με όποιον τρόπο θέλουν, μέσω των προηγμένων δυνατοτήτων γονικού ελέγχου και τα παιδιά με τη σειρά τους, χρησιμοποιώντας το ειδικό, παιδικό τηλεχειριστήριο, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο που επιθυμούν.

Το πρόγραμμα του καναλιού «IDJKids HD» έχει γνωρίσει ήδη τεράστια επιτυχία, καθώς ξεκίνησε ως κανάλι στο YouTube με περισσότερους από 800.000 συνδρομητές και περισσότερα από 800 εκατομμύρια views.

Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι με τη δυνατότητα μεταγλώττισης στη γλώσσα της χώρας στην οποία προβάλλεται και περιεχόμενο ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των παιδιών, με πολύ περισσότερη μουσική σε σχέση με άλλα παιδικά κανάλια.

Το κανάλι είναι διαθέσιμο στα προγράμματα EONEON+ αλλά και στις ήδη γνωστές υπηρεσίες Nova 3play Cinema, Nova3play Full, Nova3play Cinema & Sports1, Nova3play Sports & Cinema επίγεια, Nova Cinema pack, Nova Full pack, Nova  Cinema pack επίγεια.

Διαβάστε επίσης:

Alpha: «Παγώνει» η σειρά των Ρήγα – Αποστόλου

ΕΡΤ: Πρόταση σε Χωμενίδη για τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου του

MasterChef: Σήμερα η πρεμιέρα με εκπλήξεις και ανατροπές! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 20:02