search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:51
MENU CLOSE

MasterChef: Σήμερα η πρεμιέρα με εκπλήξεις και ανατροπές! (Videos)

10.01.2022 08:47
masterchef-new

Το MasterChef επιστρέφει στις οθόνες μας σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, κάνοντας πρεμιέρα στις 21.00 στο Star, με επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη την ίδια ώρα.

«Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου» είναι το φετινό… μότο του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου οι οποίοι για ακόμη μια χρονιά αναζητούν μάγειρες με έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέργεια και δημιουργικότητα! 

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν, ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο Έλληνας MasterChef 2022.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2022, θα αναδειχθεί νικητής και θα  κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού θα προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς μάγειρες.

Η συνέχεια στις οθόνες…

Διαβάστε επίσης:

«Σασμός»: Επιστροφή με νέους ρόλους, ανατροπές και συγκλονιστικά επεισόδια (Photo | Video)

Επιστρέφει το Ράδιο Αρβύλα: Πώς θα καλυφθεί το κενό του Παναγιωτόπουλου;

«Master Chef 6»: Πρεμιέρα την Δευτέρα – Δείτε πλάνα από τις οντισιόν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12