search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:32
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε σε εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ: «Θέλετε καθισιό διαρκείας!» (video)

11.01.2022 15:00
portosalte-olme111

Νέα επίθεση στον συνδικαλιστή της ΟΛΜΕ, Νίκο Παπαχρήστο εξαπέλυσε στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε.

Και η προηγούμενη εμφάνιση του εκπροσώπου των εκπαιδευτικών στην εκπομπή «Σήμερα» είχε σημαδευτεί από μεγάλη ένταση. Το σκηνικό επαναλήφθηκε ξανά με τον δημοσιογράφο να κατηγορεί τους εκπαιδευτικούς ότι επιθυμούν «καθισιό διαρκείας».

Ο συνδικαλιστής επεσήμανε αρχικά το πρόβλημα που προέκυψε με τα self test ενω επανέλαβε ότι το άνοιγμα των σχολείων, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας λόγω «Όμικρον», θα μπορούσε να γίνει δυο εβδομάδες αργότερα και αντίστοιχα να παραταθεί η σχολική χρονιά.

«Δεν θέλετε ούτε τηλεκπαίδευση, ούτε ανοιχτά σχολεία, δυο εβδομάδες παράταση των διακοπών θέλετε», είπε ειρωνικά ο Άρης Πορτοσάλτε απευθυνόμενος στον Νίκο Παπαχρήστο, αποφεύγοντας να σχολιάσει ότι η πρόταση του γραμματέα της ΟΛΜΕ περιελάμβανε και παράταση του σχολικού έτους.

«Γιατί απαξιώνετε τους συνδικαλιστές και τις δημοκρατικές διαδικασίες;» ρώτησε ο Νίκος Παπαχρήστος. «Δεν ξέρω ποιος απαξιώνει ποιον και ποιος απαξιώνεται μόνος του» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Νίκος Παπαχρήστου αντέδρασε με τον Άρη Πορτοσάλτε να επαναλαμβάνει την κατηγορία ότι οι εκπαιδευτικοί θέλουν… «καθισιό διαρκείας».

Παρέμβαση Τζανάκη

Στη διένεξη πήρε θέση και ο Νίκος Τζανάκης που ήταν καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, παίρνοντας θέση υπερ του εκπαιδευτικού.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας είπε γραμματέας της ΟΛΜΕ έχει δίκιο για τη μειωμένη θετικότητα κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, όπως επίσης ότι έχει δίκιο στο αίτημα για παράταση των διακοπών αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.

Όπως πρόσθεσε ο Νίκος Τζανάκης ήταν σωστή η πρόταση της ΟΛΜΕ να άνοιγαν τα σχολεία μια εβδομάδα μετά για να μην υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων.

«Είναι μια καλή πρόταση που δεν έχει να επιφέρει ούτε κοινωνικό ούτε οικονομικό πρόβλημα» σχολίασε ο Νίκος Τζανάκης. «Είναι σαφες ότι συμβαδίζετε με τον κύριο Παπαχρήστο», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου με το υπόλοιπο πάνελ να παραμένει σιωπηλό.

Στη συνέχεια ο Νίκος Τζανάκης επεσήμανε ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει το 50%+1, επισημαίνοντας ότι από υγειονομική άποψη το θεωρεί ρίσκο, αν και έχει και πλεονεκτήματα από ψυχολογικής άποψης καθώς διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων δίνοντας μια ψυχολογική «ανάσα» στην κοινωνία.

Δείτε το βίντεο μετά το 5ο λεπτό

Διαβάστε επίσης:

Mega: Οι πρώτες σκηνές από τη νέα σειρά «Άγιος Παΐσιος» (Photos/Video)

Σασμός – Spoiler: Σε θανάσιμο κίνδυνο η Αργυρώ

«Φλόγα και Άνεμος»: Η νέα σειρά της ΕΡΤ1 για τον θυελλώδη έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:32