search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:21
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη προς Ελένη Τσολάκη: «Μη με κάνεις να βάλω τα κλάματα»

12.01.2022 18:58
menegaki09-new

Καλεσμένη την Ελένη Τσολάκη είχε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και η παρουσιάστρια του Open μίλησε για την καριέρα της και τα όνειρά της για τη ζωή και τη δουλειά της.

Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη μίλησε με πολύ ωραία λόγια για την Ελένη Μενεγάκη και παραδέχτηκε πως κάθε φορά που πρόκειται να την συναντήσει νιώθει το ίδιο άγχος.

Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε να συγκινείται με όσα άκουγε και λίγο μετά πέρασε σε διαφημίσεις για να «ανασυνταχθούν» όπως είπε.

«Θέλω να αισθάνομαι ότι εξελίσσομαι μέσα μου, ότι κάνω ένα βηματάκι πιο πάνω για τον εαυτό μου. Αυτά μετράνε για μένα. Τώρα, το πού είναι το όνομά μου και ποιος είναι κάτω μου, δίπλα μου, πάνω μου, μακάρι να έχω την ευλογία να δουλεύω με ανθρώπους που θαυμάζω, να μαθαίνω», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Ντέμη Γεωργίου: «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα ζήσω ή θα πεθάνω» (Video)

Δημήτρης Λάλος: Μια γυναίκα Ρομά μου είπε το πιο ωραίο πράγμα που έχω ακούσει

Λίτσα Πατέρα: Επικό σκηνικό on air – Η γάτα της τρύπωσε στο τζάκι και εκείνη της πετούσε πράγματα για να τη διώξει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:17