search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:33
MENU CLOSE

Λίτσα Πατέρα: Επικό σκηνικό on air – Η γάτα της τρύπωσε στο τζάκι και εκείνη της πετούσε πράγματα για να τη διώξει (Video)

12.01.2022 16:50
litsa_patera

Η γνωστή αστρολόγος βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» παρέα με τη γάτα της, τον Μπρούνο. Το κατοικίδιο έδειχνε να απολαμβάνει τη δημοσιότητα και δεν έφευγε από την κάμερα, μέχρι που η Λίτσα Πατέρα τον απομάκρυνε για να πει τις προβλέψεις για τα ζώδια.

«Άντε, φύγε τώρα… έχουμε δουλειά. Τη βλέπετε την ουρά του; Άντε, πήγαινε τώρα… Θέλει να καθίσει εδώ» είπε αρχικά η γνωστή αστρολόγος και συνέχισε, όταν πια ο Μπρούνο έφυγε από το πλάνο: «Το τζάκι πρόσεχε!».

«Πάει να κάνει το προσάναμμα», σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας. Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, η αστρολόγος διέκοψε ανήσυχη, καθώς ο γάτος είχε πλησιάσει επικίνδυνα στο τζάκι.

Η Λίτσα Πατέρα, προκειμένου να τον προστατεύσει, άρχισε να πετά κάτω ό,τι έβρισκε μπροστά της, για να φοβίσει τον Μπρούνο και να φύγει από το τζάκι, που πραγματικά αποτελούσε έναν μεγάλο κίνδυνο για εκείνον.

Η… μέθοδος Πατέρα, πάντως, προκάλεσε πολλά γέλια στο πλατό (μετά το 11:45ο δευτερόλεπτο του βίντεο).

Διαβάστε επίσης

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον ζητά συγγνώμη για το πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ

Κορωνοϊός: Παράταση των μέτρων για μία εβδομάδα, εισηγείται η επιτροπή

Survivor Spoiler: Διπλή «βόμβα» με «κλειδωμένη» την επόμενη αποχώρηση και το έπαθλο φαγητού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:33