search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:43
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Διομήδης»: «Έντυσε» στα λευκά Χαλκιδική και Θάσο (Photos/Videos)

12.01.2022 18:55
XONI_NEW

Στα «λευκά» βρίσκονται από το πρωί οι ορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Διομήδης».

Πιο συγκεκριμένα, από τον χιονιά δεν γλίτωσε ούτε η βόρεια Χαλκιδική. Στο ορεινό όγκο του Χολομώντα από χτες πέφτει πυκνό χιόνι.

Σε ορισμένα σημεία μάλιστα είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων αν και τα εκχιονιστικά μηχανήματα από το πρωί βρίσκονται επί ποδός.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στο δρόμο Ταξιάρχη – Αρναίας καθώς έχουν παρατηρηθεί πτώσεις δέντρων κι εκεί έχει κλείσει ο δρόμος. Παράλληλα, χωρίς ρεύμα παραμένουν Παλαιοχώρι και Νεοχώρι του δήμου Αριστοτέλη, μετά από πτώση δέντρου σε κολόνα της ΔΕΗ.

Χιόνια και στη Θάσο

Σε λευκό τοπίο ξύπνησαν σήμερα, Τετάρτη 12/01, οι κάτοικοι στα ορεινά τμήματα της Θάσου, αφού ο «Διομήδης» έφερε με το πέρασμα του τα πρώτα χιόνια του 2022 στο νησί.

Με απόφαση του Δήμου όλα τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω της δυσκολίας που υπήρχε με τη μετακίνηση των μαθητών από και προς τις σχολικές μονάδες.

Από νωρίς το βράδυ χθες, άρχισαν να πέφτουν οι νιφάδες, με τη χιονόπτωση να εμφανίζει μεγαλύτερη ένταση στις ορεινές περιοχές και λιγότερο στις παράκτιες, όπου δε το «έστρωσε» σχεδόν καθόλου.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Διομήδης: Τα μποφόρ κρατούν δεμένα τα πλοία – Πού απαγορεύεται ο απόπλους

Σοφία Μπεκατώρου: «Πώς βρήκα τη δύναμη να μιλήσω για τη σεξουαλική μου κακοποίησή – Θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες» (Video)

Σέρρες: Νεκρός και αγνοούμενη σε ΙΧ που παρασύρθηκε από χείμαρρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50