search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Διομήδης: Τα μποφόρ κρατούν δεμένα τα πλοία – Πού απαγορεύεται ο απόπλους

12.01.2022 18:38
Kakokairia_new

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι άνεμοι στο Αιγαίο πνέουν βορειοανατολικοί 8 με 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ στις 9 το βράδυ δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου KNOSSOS PALACE για Ηράκλειο και Χανιά. Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστή είναι η γραμμή Πέραμα – Παλούκια Σαλαμίνας ενώ σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου και από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κλειστές παραμένουν, επίσης, οι γραμμές Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα, Καβάλα – Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες πριν την αναχώρησή τους καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων σε πολλές ακτοπλοϊκές γραμμές λόγω της κακοκαιρίας Διομήδης.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Νεκρός και αγνοούμενη σε ΙΧ που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Υπόθεση Novartis: Καλούνται σε απολογία δημοσιογράφοι

ΑΣΟΕΕ: Νέα επεισόδια με 6 συλλήψεις (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10