search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:41
MENU CLOSE

Υπόθεση Novartis: Καλούνται σε απολογία δημοσιογράφοι

12.01.2022 18:06
novartis_new


Κλήσεις προς απολογία έχουν αποσταλεί σε μη πολιτικά πρόσωπα από την ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου (περί ευθύνης υπουργών) για την υπόθεση της Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Ειδικότερα, μέχρι στιγμής έχουν κληθεί σε απολογία κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων οι δημοσιογράφοι Αλέξανδρος Τάρκας και Γιάννα Παπαδάκου, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης. Ο τελευταίος καλείται να απολογηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2022 για το αδίκημα της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.

Ακόμη, η κ. Παπαδάκου έχει λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στα τέλη Ιανουαρίου, καθώς ζητάει την ακύρωση της κλήσης της σε απολογία για δικονομικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Και επισήμως παράταση των μέτρων για μία εβδομάδα

Σοφία Μπεκατώρου: Ορόσημο η πρώτη δίκη MeToo στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Προς παράταση τα μέτρα περιορισμού για μία εβδομάδα – Μειωμένα τα σημερινά κρούσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38