search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Λιάγκας σε Σκορδά: «Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου» (Video)

13.01.2022 14:52
skorda-liagkas-new

Ένταση υπήρξε στο «Πρωινό» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, το πρωί της Πέμπτης, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του νέου αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης, Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου, ο οποίος είχε αποκαλέσει τους ομοφυλόφιλους «ανθρώπους με κουσούρι».

Σχετικό απόσπασμα από παλαιότερες δηλώσεις του που μιλούσαν περί θρησκείας, αλλοδαπών και εκτρώσεων προβλήθηκαν στην εκπομπή, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει μεταξύ άλλων: «Δεν δέχεται ο κ. Θεοτοκάτος ότι αν έρθει π.χ. ένα ζευγάρι από την Αλβανία και γεννήσει ένα παιδάκι, ότι είναι ελληνόπουλο» και τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει: «Ένας άνθρωπος που έχει τέτοιες απόψεις στις όποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το κοινό στην όποια απόφαση;».  

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος από χθες επέμενε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας πρέπει να τοποθετηθεί επί των απόψεων του κ. Θεοτοκάτου, επισήμανε: «Μου δίνεις το καλύτερο πάτημα να πω ότι το μεγαλύτερο ζητούμενο εδώ είναι η απουσία του υποτίθεται μοντέρνου δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Ζέρβα» με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά στον χαρακτηρισμό «υποτιθέμενο».

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, εξερράγη με την ένσταση της παρουσιάστριας, απαντώντας της ως εξής:

«Μην με παρακαλάς καθόλου. Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου εδώ. Υποτιθέμενα είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλεις να μην σύρεται δύο μέρες η ιστορία αυτή. Είναι άρρωστος; Μια χαρά είναι» είπε, εμφανώς εκνευρισμένος.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων τον επόμενο μήνα» (Videos)

Λουκία Παπαδάκη: «Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70% ο Νίκος Φώσκολος έγινε έξαλλος» (Video)

«Με πήρε τηλέφωνο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Του είπα “γιατί ρε Πετράν;”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:38