search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:34
MENU CLOSE

Βόνιτσα: 46χρονος βρέθηκε κρεμασμένος με καλώδιο μέσα στο σπίτι του

13.01.2022 11:49
EKAB_new

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Βόνιτσα από το άκουσμα της είδησης ότι το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 10:20, βρέθηκε απαγχωνισμένος με καλώδιο μέσα στο σπίτι του ένας 46χρονος.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του η αδερφή του με την οποία συζούσαν και κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς το μόνο που μπορούσε να συμβεί ήταν να διαπιστωθεί ο θάνατός του και από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Βόνιτσας να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία ώστε να διερευνηθούν τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης

Παίδων Πεντέλης: 24ωρη απεργία για τη μετατροπή του νοσοκομείου σε εμβολιαστικό κέντρο

Ρόδος: Τεράστιος τοίχος κατέρρευσε και έλιωσε δύο αυτοκίνητα (Video/Photos)

Κακοκαιρία Διομήδης: Παγετός και ισχυροί βοριάδες – Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:31