search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:42
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Αστυνομικοί απέτρεψαν αυτοκτονία 45χρονου

10.01.2022 23:25
irakleio_new

Από τα ενετικά τείχη του Ηρακλείου ήταν έτοιμος να πέσει 45χρονος άνδρας βάζοντας τέλος στη ζωή του όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί και κατάφεραν να τον εμποδίσουν.

Ο άνδρας σώθηκε από την παρατηρητικότητα δύο αστυνομικών από το Α΄Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Οι αστυνομικοί είδαν τον 45χρονο έτοιμο να πέσει από τα τείχη και χωρίς δεύτερη σκέψη βγήκαν από το περιπολικό και έτρεξαν πεζοί για να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άνδρας παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του και εκείνοι τον μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς.

Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας όταν σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του 45χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι μετά από ένα καβγά που είχε μαζί του εκείνος την ενημέρωσε ότι θα αυτοκτονήσει και ζήτησε τη βοήθεια τους.

Οι αστυνομικοί έχοντας τα χαρακτηριστικά του τον αναζητούσαν σε διάφορα σημεία της πόλης όταν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα το περιπολικό της βάρδιας τον εντόπισε στα τείχη και έτσι κατάφεραν να τον αποτρέψουν και να σωθεί η ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Παίδων Πεντέλης: Θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά παράλληλα με εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά διαβεβαιώνει η Μίνα Γκάγκα

Φλώρινα – σεισμός: Κλειστά τα σχολεία και το Πανεπιστήμιο και την Τρίτη

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Οι μετεωρολόγοι αναλύουν πώς θα κινηθεί τις επόμενες μέρες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:42