search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:13
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Σχέδιο επιβίωσης για τη «Φάρμα» (Πίνακας)

14.01.2022 13:45
tanimanidis_farma_new

Το ριάλιτι «Η φάρμα» μοιάζει να βρίσκεται σε τηλεοπτικές συμπληγάδες που το συνθλίβουν και αυτό λέγεται ότι θέτει σε δημιουργική διαδικασία τον ΑΝΤ1 προκειμένου το πρόγραμμα να έχει την απόδοση που του αναλογεί.

Στην ώρα μετάδοσης της η «Φάρμα»  έχει απέναντι της το ομοειδές «Survivor»- το οποίο για τα δεδομένα του Σκάι πάει «τρένο»- αλλά και τις εθιστικές σειρές μυθοπλασίας «Σασμός» και «Η γη της ελιάς», των Alpha και Mega αντιστοίχως, αλλά και το μουσικοχορευτικό σόου «Dancing with the stars» του Star (όπως σήμερα για παράδειγμα) ή κάποια ταινία- μαγνήτη τις άλλες ημέρες από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Η «κοιλιά» στην τηλεθέαση που προκαλεί στη ζώνη prime time του σταθμού το ριάλιτι επιδρά και στο πρόγραμμα που ακολουθεί, δηλαδή τη σειρά «Άγριες μέλισσες», η οποία έχει να αναμετρηθεί με τις προτάσεις του ανταγωνισμού καθώς βρίσκονται ήδη στον αέρα, όταν αρχίζει η προβολή κάθε επεισοδίου της σειράς του ΑΝΤ1.

Ενδεικτικά στο διάγραμμα τηλεθέασης του ΑΝΤ1 για την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τη της Nielsen Audience Measurement, αποτυπώνεται η υποχώρηση αποδοτικότητας στο διάστημα κατά που είναι η «Φάρμα» στον αέρα.

Εκδοχές διάσωσης

Από τη στιγμή κατά την οποία Δευτέρα με Πέμπτη γίνεται «μακελειό» στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τον ανταγωνισμό- «Σασμός», «Η γη της ελιάς», «Survivor», ταινίες, σόου- θρυλείται ότι εξετάζονται διάφορες εκδοχές ώστε η «Φάρμα» να πάρει διαφορετική πορεία από αυτή που έχει έως τώρα.

Οι πρώτες ενισχυτικές ενέργειες καταγράφονται με την προσθήκη νέων παικτών, όπως ο πρώην διεθνής παίκτης του μπάσκετ (συνεχίζει στην ομάδα της Ερμιόνης Αργολίδος και είναι παράλληλα γενικός διευθυντής στην γυναίκεια ομάδα μπάσκετ του Δαναού Άργους) Μιχάλης Πελεκάνος, η μασέζ και μπαργουμαν Ανίτα Μουτσάι και η τραγουδίστρια Νάιρα Αλεξοπούλου.

Παράλληλα, κατά τηλεοπτικούς κύκλους περι το κανάλι του Αμαρουσίου, στον ΑΝΤ1 υπάρχει πρόταση για αλλαγή στις ημέρες προβολής του προγράμματος.

Τα επεισόδια του ριάλιτι δηλαδή να μεταδίδονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, μέρες κατά τις οποίες ο ανταγωνισμός έχει χαρακτηριστικά διαφορετικά από εκείνα που επικρατούν στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Κατά μία άλλη εκδοχή μελετάται η αλλαγή στην ώρα μετάδοσης (χωρίς να έχει προσδιοριστεί αν θα είναι πιο νωρίς ή πιο αργά από αυτή που προβάλλεται μέχρι τώρα).

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το κενό που θα δημιουργηθεί εικάζεται ότι θα καλυφθεί από την επιτυχημένη και με σταθερά ικανοποιητική απόδοση καθημερινή σειρά «Ήλιος», η οποία, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα επιστρέψει ξανά στο prime time του σταθμού.

Το πρόγραμμα προφανώς και δεν θα κοπεί, δεδομένου ότι υπάρχουν εμπορικές συμφωνίες (κλπ, κλπ). Ενδεχομένως να επισπευσθεί η ολοκλήρωση του.

Οι  αποφάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές,  θα ληφθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤ1: Θα βγει ο «Εκατομμυριούχος» στο πρόγραμμα του σταθμού;

Open: Αυτές είναι οι δύο νέες σειρές που θέλει ο Λάτσιος στο πρόγραμμα του σταθμού τη νέα σεζόν

Εξυγίανση εν λειτουργία στην «Αυγή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:13