search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:44
MENU CLOSE

Εξυγίανση εν λειτουργία στην «Αυγή»

13.01.2022 18:51
avgi-new

Κρατιέται στην ζωή η «Αυγή» και θα πορευθεί χωρίς τον φόβο του «λουκέτου» στο καθημερινό φύλλο, με παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στις 04.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αργότερα το πρωί, επανεπιβεβαίωσε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Αυγής» και εξουσιοδότησε τα μέλη του να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όσο δύσκολες και να είναι, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας.

Η διοίκηση της «ΑΥΓΗ Α.Ε.» θα προχωρήσει σε εξυγίανση εν λειτουργία. Μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης και εξορθολογισμού λειτουργιών με σκοπό την οριστική εξάλειψη παθογενειών.

Βάσει οργανογράμματος θα δημιουργηθούν δύο ανεξάρτητες δημοσιογραφικές ομάδες,  μία που θα «τρέχει» το καθημερινό φύλλο και μια που θα εργάζεται για την κυριακάτικη έκδοση.

Η διοίκηση έχει λάβει εντολή να προχωρήσει και σε τομές ώστε να πάψουν να υπάρχουν αργομισθίες, οι οποίες κατά μια εκδοχή επιβάρυναν την εφημερίδα με 500.000 ετησίως. Με δυο λόγια θα γίνουν απολύσεις και με την έγκριση του ΠΣ.

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, δεν αποκλείεται δημοσιογράφοι να απορροφηθούν στην ψηφιακή έκδοση της «Αυγής», ίσως και στον ραδιοσταθμό «Στο κόκκινο».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Άλλοι 80 θάνατοι και 20.409 νέα κρούσματα

Απίστευτη γκάφα της ΕΛ.ΑΣ: Έπιασαν λάθος άνθρωπο για τη δολοφονία του Σολόνικ (Video)

Κως: Αποκάλυψε σε συμμαθήτριες τον εφιάλτη της – Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο σύντροφος της μητέρας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:43