search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:22
MENU CLOSE

Αντιεμβολιαστές πίνουν τα ούρα τους για να «γιατρέψουν» την Covid-19 (video)

14.01.2022 14:19
toilet-gc0d03ec7b_1920

Στην ατελείωτη λίστα με τα… γιατροσόφια για τον κορωνοϊό που επικαλούνται οι αντιεμβολιαστές προστίθενται τώρα και τα ούρα!

Όπως αναφέρει το iflscience, ένας γνωστός αντιεμβολιαστής που διευθύνει τον ιστότοπο “Vaccine Police” επιδίδεται σε… καμπάνια για τα πλεονεκτήματα της θεραπείας των ούρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Κι αν δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς μπορεί να είναι η «θεραπεία των ούρων», δυστυχώς είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεστε…

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Telegram, το οποίο στη συνέχεια κοινοποιήθηκε στο Twitter, ο Christopher Key πρότεινε στους οπαδούς του να… πίνουν τα ούρα τους! «Ο Θεός μας έδωσε όλα όσα χρειαζόμαστε» λέει ο Key που ισχυρίζεται ότι το «αντίδοτο» για τον COVID-19 είναι η θεραπεία ούρων.

Ισχυριζόμενος ότι πολλές δημοσιευμένες εργασίες έχουν καταλήξει στα οφέλη αυτής της… ανορθόδοξης «θεραπείας», ο Key δηλώνει ότι ακόμη και σε εμβολιασμένα άτομα, τα ούρα είναι η λύση!

Κατά καιρούς διάφοροι ψευτοεπιστήμονες συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι έχουν ισχυριστεί ότι τα ούρα θεραπεύουν σχεδόν τα πάντα, από τον καρκίνο μέχρι την τριχόπτωση!

Ωστόσο η κατανάλωση ούρων είναι στην πραγματικότητα μια ολέθρια ιδέα.

Κι αυτό γιατί πέρα από το αηδιαστικό του πράγματος, εισάγει ξανά στον οργανισμό σας ένα πλήθος τοξινών και παθογόνων παραγόντων, που το σώμα σας θέλει να αποβάλει…

Διαβάστε επίσης:

Aυστραλία: Πρωτοφανής καύσωνας με θερμοκρασία-ρεκόρ 50,7° Κελσίου

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απολύθηκε ο υπάλληλος που διέρρευσε το βίντεο με παρουσιαστές να τον βρίζουν

Βασίλισσα Ελισάβετ: Παίρνει πίσω τους τίτλους του πρίγκιπα Άντριου λόγω σκανδάλου Επστάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59