search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:13
MENU CLOSE

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απολύθηκε ο υπάλληλος που διέρρευσε το βίντεο με παρουσιαστές να τον βρίζουν

14.01.2022 13:40
djokovic1412022

Την απόλυση του υπαλλήλου που φέρεται να διέρρευσε το βίντεο όπου παρουσιαστές βρίζουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εκτός αέρα, ανακοίνωσε εταιρεία παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών με έδρα την Αυστραλία.

Ο υπάλληλος κατηγορήθηκε για την διαρροή του βίντεο στο οποίο εμφανίζονται δύο τηλεοπτικοί παρουσιαστές να σχολιάζουν με επικριτικά και υβριστικά σχόλια τον τενίστα, του οποίου η αυστραλιανή βίζα ανακλήθηκε σήμερα.

Η Ai-Media Technologies, η οποία παρέχει υπηρεσίες υποτιτλισμού και άλλες υπηρεσίες, δεν κατονόμασε τον υπάλληλο.

Το βίντεο, το οποίο περιείχε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον κορυφαίο τενίστα, διέρρευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Σε αυτό εμφανίζονται οι παρουσιαστές της εκπομπής 7NEWS του δικτύου Seven West Media να συζητούν εκτός “αέρα” την υπόθεση του Τζόκοβιτς «στολίζοντάς» τον με διάφορα… κοσμητικά επίθετα.

Το βίντεο φαίνεται ότι ελήφθη εν αγνοία των παρουσιαστών και παρακολουθήθηκε ευρέως από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς από αυτούς να εκφράζουν τη στήριξή τους προς τους παρουσιαστές.

Επτά χρήστες μάλιστα υπερασπίστηκαν τους παρουσιαστές λέγοντας ότι η καταγραφή του βίντεο παραβιάζει τους πολιτειακούς νόμους.

“Η Ai-Media διαπίστωσε ότι ένας υπάλληλος που εργάζεται εξ’ αποστάσεως λόγω της πανδημίας της COVID-19 ευθύνεται για την διανομή του οπτικού υλικού που έγινε χωρίς άδεια. Το άτομο αυτό δεν απασχολείται πλέον στην Ai-Media”, επιβεβαίωσε με email της στο Reuters η εταιρεία.

Δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο από τον εν λόγω υπάλληλο.

Διαβάστε επίσης:

Aυστραλία: Πρωτοφανής καύσωνας με θερμοκρασία-ρεκόρ 50,7° Κελσίου

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία ακύρωσε ξανά τη βίζα του – Προς απέλαση ο Σέρβος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Παίρνει πίσω τους τίτλους του πρίγκιπα Άντριου λόγω σκανδάλου Επστάιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:13