search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:13
MENU CLOSE

Γιώργος Θεοφάνους για Νίκο Καρβέλα: «Με έβριζε και φώναζε – Δεν έχουμε ξαναμιλήσει» (Video)

14.01.2022 09:00
theofanoys-new

Στη σχέση του με τον Νίκο Καρβέλα η οποία σταμάτησε απρόσμενα κατά το παρελθόν αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Αννίτα Πάνια.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο στιχουργός είχε αργήσει να του παραδώσει τραγούδια που προορίζονταν για την Άννα Βίσση.

«Ήταν ο έρωτας μου η Άννα Βίσση αλλά δεν έχουμε κάνει τραγούδια μαζί. Μας άφησε ο Νίκος Καρβέλας και είναι μια μεγάλη ιστορία αυτή. Μάλιστα, ήταν και δική του ιδέα.

Βρεθήκαμε πριν αρκετά χρόνια στη γιορτή του, με φώναξε στο καμαρίνι της Άννας και ήταν πολύ ειλικρινής και πολύ ντόμπρος. Μου είπε “μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την Άννα” και του απάντησα “ευχαριστώ πολύ, σε τρεις μήνες επειδή η Άννα είναι στο μυαλό μου σαν όνειρο”. Σε τρεις μέρες με πήρε και μου είπε “που είναι τα τραγούδια;”. Σε μια βδομάδα πάλι με πήρε.

Σήμερα δεν μιλάμε με τον Νίκο, έχουμε κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά και από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Τσακωθήκαμε γιατί δεν του έφερα τραγούδια για την Άννα, δεν τα τελείωσα ποτέ και δεν προλάβαμε να τα κάνουμε. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό και ελπίζω να μη δει την εκπομπή» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» στο OPEN

Διαβάστε επίσης:

Χωρίζουν Τζέισον Μομόα και Λίζα Μπονέ μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας

Μάρκος Σεφερλής: «Ξεκίνησα από το μηδέν, οι γονείς μου ήταν φτωχοί»

Μάρω Κοντού: «Έστειλα λουλούδια στον εαυτό μου για να ζηλέψει ο άνδρας μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:12