search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Η πρεμιέρα της σειράς «Αγάπη παράνομη» τριπλασίασε το μερίδιο τηλεθέασης της ΕΡΤ1

17.01.2022 15:44
Η Καραμπέτη συνάντησε σε ταξί τον δολοφόνο της "10ης Εντολής" - Media

Πόλο έλξης ικανού αριθμού τηλεθεατών αποτέλεσε η πρεμιέρα της μίνι σειράς εποχής, αλλά με επίκαιρο θέμα, «Αγάπη παράνομη» της ΕΡΤ1.

Το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής μεταφοράς του ομότιτλου διηγήματος του Κωνσταντίνου Θεοτόκη σε σενάριο Ελένης Ζιώγα και σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη, με εξαιρετικό καστ ηθοποιών και τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη– Νίκο Ψαρρά να κρατούν κομβικούς- καταλυτικούς ρόλους στην πλοκή- κατάφερε στην ώρα προβολής του σχεδόν να τριπλασιάσει το μερίδιο τηλεθέασης του κρατικού καναλιού.

Για να γίνει αντιληπτό το «γκελ» της σειράς, υψηλών προδιαγραφών και αξιοπρόσεκτων ερμηνειών, το εβδομαδιαίο μερίδιο της ΕΡΤ1 είναι στο 5,8% σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement.

Η κρατική ΕΡΤ1 είδε το μερίδιο της το βράδυ του Σαββάτου να προσεγγίζει το 15% χάρη στην πρεμιέρα της σειράς «Αγάπη παράνομη».

Με την απόδοση της η σειρά εποχής ήταν το καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας για την ΕΡΤ1.

Η υποβλητική ατμόσφαιρα, το καλοδουλεμένο σενάριο, τα εκπληκτικά εξωτερικά πλάνα, τα εξαιρετικά κοστούμια και οι υποδειγματικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και Νίκου Ψαρρά (και όχι μόνον εκείνων), απογείωσαν τη νέα σειρά, που με φόντο την Κέρκυρα του 1906 «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

Διαβάστε επίσης:

Καθημερινές μονομαχίες «MasterChef»- «Survivor» οσονούπω

Άκης Παυλόπουλος: Δεν ανανεώνει με το Open – Δημοσιεύματα τον θέλουν στην ΕΡΤ

Θανάσης Λάλας στο topontiki.gr: «Μια γιορτή σκέψης ετοιμάζω για τους ακροατές του Παραπολιτικά 90,1»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09