search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:27
MENU CLOSE

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα θα φτάσει στα άκρα από ζήλεια για τον Πετρή (video)

17.01.2022 17:10
sasmos65-new

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε η Δανάη Παππά, που υποδύεται τη Θοδώρα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός.

 «Για να εκδικηθεί τον Πετρή τον καταγγέλλει ως δολοφόνο του Στεφανή, φέρνοντας ανατροπές και οδηγώντας την ιστορία σε δυνατές και απρόβλεπτες εξελίξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Δανάη Παππά αποκάλυψε: «Η Θοδώρα κάνει κάποιες πράξεις, οι οποίες είναι ακραίες. Δεν το πιστεύει ότι θα φτάσει στα άκρα αλλά θα…φτάσει! Κίνητρό της η ζήλεια».

«Πήγε στην Αστυνομία κι έκανε την καταγγελία σχετικά με τον Πετρή και από εκεί… ξεκινάει και ξετυλίγεται ένα κουβάρι με απρόσμενη κατάληξη» ανέφερε η ηθοποιός.

«Ο γάμος της με τον Γιώργη έρχεται, και τότε… θα συμβεί κάτι πολύ σοβαρό… Η σειρά εξελίσσεται συνεχώς. Γίνεται ένας χαμός κι αλλάζουν όλα» τόνισε η Δανάη Παππά αναφερόμενη στη Θοδώρα.

«Όσο περνάει ο καιρός έχει μεγάλη αλλαγή. Τιμωρείται, συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και προσπαθεί να το αλλάξει αλλά…» επισήμανε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Η πρεμιέρα της σειράς «Αγάπη παράνομη» τριπλασίασε το μερίδιο τηλεθέασης της ΕΡΤ1

Netflix: Τα χρήματα που κέρδισε το 2021 – Πολλά δισεκατομμύρια στα ταμεία της εταιρίας

Κάνιε Γουέστ: Στο νέο του τραγούδι απειλεί να δείρει τον Πιτ Ντέιβιντσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44